Mε +7 ο Ολυμπιακός στα play off!

Mε σημαντικό πλεονέκτημα πάνε οι "ερυθρόλευκοι" στα play off, εκμεταλλευόμενοι τις απώλειες των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Mε +7 ο Ολυμπιακός στα play off!

Η κανονική περίοδος της Σούπερ Λιγκ 1 έφτασε στο τέλος της μετά τη διεξαγωγή της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός ήταν ο κερδισμένος της ημέρας, αφού με τη νίκη 2-0 επί του Παναιτωλικού και σε συνδυασμό με τις ισοπαλίες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στις έδρες της Ξάνθης και του Πανιωνίου αντίστοιχα αύξησε την απόστασή του στο +7 και +15. Πραγματικά τεράστιο προβάδισμα για τους “ερυθρόλευκους” ενόψει της έναρξης των play off.

Στα άλλα παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός με πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στον Βόλο εντός έδρας, παίρνοντας τη νίκη με 4-1. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι “πράσινοι” παρέμειναν στην 4η θέση, όμως μείωσαν στους 7 βαθμούς από την τρίτη ΑΕΚ και βρέθηκαν στο +10 από την πέμπτη θέση.

Εκεί τερμάτισε ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε πολύ άνετα με 3-0 επί της Λαμίας εντός έδρας και εκμεταλλεύτηκε την εντός έδρας ήττα (1-2) του Άρη από τον Ατρόμητο, με τους “κίτρινους” να τερματίζουν έκτοι. 

Οι Περιστεριώτες έμειναν στην 7η θέση, χάνοντας την εξάδα για δύο βαθμούς, ενώ στην 8η θέση ανέβηκε η ΑΕΛ μετά την εύκολη επικράτηση 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. 

Σε ενδιαφέρει