Δεύτερο φαβορί για πρωτάθλημα οι Μπακς

Ο Γιάννης και οι Μπακς έφτασαν στον τελικό της Ανατολής και πλέον μπροστά τους είναι μόνο ο τίτλος.
Δεύτερο φαβορί για πρωτάθλημα οι Μπακς

Μόνο οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν περισσότερες πιθανότητες από τους Μιλγουόκι Μπακς, να πάρουν το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τις αποδόσεις. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούμπο απέκλεισε τους Μπόστον Σέλτικ στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας και πλέον στο διάβα της είναι οι Τορόντο Ράπτορς του Καουάι Λέοναρντ.

Οι Μπακς έπαιξαν εκπληκτικό μπάσκετ, μετά την ήττα τους από τους Σέλτικς στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και με ηγέτη το Γιάννη, έκαναν το 4-1. Τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν, αφού οι Ράπτορς του Λέοναρντ είναι πραγματικά μια εξαιρετική ομάδα. Στο ρόστερ των Καναδών, εκτός του Λέοναρντ, υπάρχουν και οι Μαρκ Γκασόλ, Ντάνι Γκριν, Σερζ Ιμπάκα, Κάιλ Λόουρι. Οι “δεινόσαυροι” δυσκολεύτηκαν πολύ για να περάσουν στον τελικό της Ανατολής, επικρατώντας με 4-3 των Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Στον τελικό της Δύσης, οι Γουόριορς απ’ το Γκόλντεν Στέιτ θα αντιμετωπίσουν τους Μπλέιζερς από το Πόρτλαντ. Ομολογουμένως είναι καλύτερη ομάδα οι Γουόριορς και φυσικά είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως, δεν μπορεί κανείς να υποτιμήσει τους Μπλέιζερς, που έχουν στη σύνθεσή τους, έναν από τους καλύτερους παίκτες της Λίγκας, τον Λίλαρντ, ο οποίος έχει 28,7 πόντους κατά μ.ο. στα πλέι οφ. Από κοντά και ο Μακόλουμ με 25,6 πόντους κατά μ.ο. Το Γκόλντεν Στέιτ έχει την “αγία τριάδα” του ΝΒΑ, δηλαδή τους Ντουράντ, Κάρι και Τόμσον, που σκοράρει περίπου 77 πόντους κατά μ.ο. στα πλέι οφ, συνολικά.

Οι Μπακς παίζονται αυτή τη στιγμή με 4,30, ενώ οι Γουόριορς δίνουν μόλις 1,45. Με 7,00 προσφέρονται οι Τορόντο Ράπτορς και 23,00 δίνει το Πόρτλαντ.

Δες τις αποδόσεις για το νικητή του NBA (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Σε ενδιαφέρει