Συστήματα: Τι είναι το patent;

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα για στοίχημα πολλαπλών επιλογών.

patent

Έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι για να υπάρχουν περισσότερες ελπίδες επαλήθευσης ενός πονταρίσματος αυτό θα πρέπει να γίνεται σε μονά αποδεκτά. Αν όμως εσύ θες να ποντάρεις σε περισσότερες από μία επιλογές που συνδυάζονται μεταξύ τους, τότε δες ένα σύστημα που ίσως σου ταιριάζει. Και αυτό γιατί μπορεί να συνδυάζει πάνω από μία επιλογές μαζί, όμως αρκεί μια επιτυχία για να έχεις επιστροφή του κεφαλαίου σου.

Τι είναι το σύστημα patent

Για να παίξεις σύστημα patent (πχ. σε αγώνες ποδοσφαίρου) χρειάζεσαι τρεις επιλογές. Αυτές συνδυάζονται μεταξύ τους με τη σχέση 1-2-3. Αυτό σημαίνει πως για να κερδίσεις θα πρέπει τουλάχιστον να επαληθευτεί μία από αυτές τις επιλογές. 

Στήλες

Το patent αποτελείται από συνολικά 7 στοιχήματα, τα οποία συνδυάζονται όπως φαίνεται παρακάτω:

– 3 μονά (στοίχημα 1, στοίχημα 2, στοίχημα 3)

– 3 δυάδες (στοίχημα 12, στοίχημα 13, στοίχημα 23)

– 1 τριάδα (στοίχημα 123)

Τι να προσέξεις

Αν τελικά ακολουθήσεις αυτόν τον τρόπο πονταρίσματος, καλό θα ήταν να φροντίσεις όλα τα σημεία που επέλεξες να έχουν μεγάλη σχετικά απόδοση (3,00 και πάνω). Γίνεται κατανοητό πως αν κάτι στραβώσει και επαληθευτεί μόνο το ελάχιστο των επιλογών (δηλ. 1 στις 3) με αυτήν την τακτική θα έχεις εξασφαλίσει τουλάχιστον μεγάλο μέρος του κεφαλαίου που διέθεσες, αναλόγως με την επαληθευμένη απόδοση.

Σε ενδιαφέρει

Στοίχημα στο infobeto.com