Τότεναμ – Λίβερπουλ: Βγήκαν οι αποδόσεις του τελικού

Έγιναν ορισμένα απίστευτα πράγματα για να φτάσουν οι Λίβερπουλ και Τότεναμ στον τελικό της Μαδρίτης. Τώρα δίνουμε βάση στις αποδόσεις.
tottenham liverpool

Το φετινό Champions League μοιάζει λίγο με το Game Of Thrones. Έχουν “πεθάνει” σχεδόν όλοι οι θεωρούμενοι πρωταγωνιστές του και έφτασαν στον τελικό, “δια πυρός και σιδήρου” οι Τότεναμ και Λίβερπουλ. Κάποια πράγματα πάντως, όταν τα βλέπεις με ψύχραιμο μάτι και μετά από καιρό, μοιάζουν ως αναπόφευκτα να γίνουν.

Για να φτάσει ως εδώ η Λίβερπουλ, χρειάστηκε να κερδίσει δύσκολα τη Νάπολι στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, ενώ μετά, πρώτο θύμα στα νοκ άουτ ήταν η Μπάγερν και στη συνέχεια επικράτησε εύκολα της Πόρτο. Όμως, όταν καταφέρνεις να γυρίσεις ένα εις βάρος σου 3-0 από τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου και να την κερδίσεις με 4-0 στο Άνφιλντ, κανείς δεν μπορεί να πει οτι δεν αξίζεις μια θέση στον τελικό.

Η Τότεναμ προκρίθηκε πολύ δύσκολα στους ομίλους, από έναν πολύ αμφίρροπο όμιλο. Στα νοκ άουτ, δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Ντόρτμουντ, ενώ το μεγάλο βήμα έγινε κατά της Μάντσεστερ Σίτι. Την κέρδισε 1-0 στο Λονδίνο και έχασε με 3-2 στο Μάντσεστερ. Κανείς δεν θα ξεχάσει την εναλλαγή συναισθημάτων, πρώτα με το γκολ του Στέρλινγκ στο 95′ και ένα λεπτό αργότερα, με την ακύρωσή του μέσω VAR. Και αφού έγινε αυτό, χάνει από τον Άγιαξ μέσα στην έδρα της στον πρώτο ημιτελικό και καταφέρνει να κερδίσει με 3-2 στην Ολλανδία, χάρη σε γκολ του Μόουρα στο 95′ και ενώ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ξεκίνημα.

Όλα αυτά, αλλά και η αγωνιστική εικόνα των ομάδων, μας λένε οτι απόλυτα δίκαια, οι δύο αυτές ομάδες βρέθηκαν στον τελικό. Την “βρώμικη” δουλειά βέβαια την έκανε ο Άγιαξ, βγάζοντας εκτός τις Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Ο τελικός θα γίνει την 1/6 στο ολοκαίνουριο Γουάντα Μετροπολιτάνο της Μαδρίτης. Οι πρώτες αποδόσεις δίνουν φαβορί τη Λίβερπουλ, με την απόδοση του διπλού να φτάνει το 2,00. Η ισοπαλία παίζεται αυτή τη στιγμή στο 3,45 και ο άσος στο 4,00.

Δες πόσο δίνει να πάρει το τρόπαιο η Τότεναμ ή η Λίβερπουλ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Σε ενδιαφέρει