Ο Παναθηναϊκός έκτο φαβορί για την Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός του Πιτίνο δεν είναι μέσα στα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.
panathinaikos euroleague

Ο Παναθηναϊκός είναι στην 6η θέση των φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, όπως ακριβώς και η θέση που πήρε στην κανονική περίοδο. Το “τριφύλλι” παίζεται με 19,00 για το ενδεχόμενο να σηκώσει την κούπα και όποιος πιστεύει στις δυνατότητες του Καλάθη και της παρέας του, έχει αξία να το παίξει τώρα, γιατί αν προκριθεί επί της Ρεάλ ή απόδοση θα πέσει πάρα πολύ.

Φυσικά, τα τέσσερα πρώτα φαβορί είναι οι ομάδες που πήραν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Η Φενέρμπαχτσέ παίζεται με 2,60, απόδοση ιδιαίτερα χαμηλή γι’ αυτή την εποχή. Αλλά είναι τόσο καλή η ομάδα του Ομπράντοβιτς, που δεν αφήνει περιθώρια για να της αμφισβητήσουν τον έντονο φαβοριτισμό.

Ακολουθεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, με απόδοση 3,60. Μπορεί η “αρκούδα” να μην είναι το ίδιο καλή με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δίκαια προσφέρεται ως δεύτερο φαβορί, καθώς έχει φάει τα φάιναλ φορ με το κουτάλι.

Στην τρίτη θέση είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, με απόδοση 4,50. Θυμίζουμε πως ο τελικός θα γίνει σε ισπανικό έδαφος, στην έδρα της Μπασκόνια, οπότε θα λέγαμε πως η “βασίλισσα” έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Το ίδιο περίπου ισχύει και για την Μπαρτσελόνα του Πέσιτς, την οποία βρίσκουμε στην πέμπτη θέση, με απόδοση 17,00. Αν η Μπάρτσα καταφέρει και περάσει την Εφές στα προημιτελικά, τότε θα είναι από τα φαβορί για να το πάρει.

Στην τέταρτη θέση είναι η εκπληκτική Εφές του Αταμάν. Μιλάμε για την καλύτερη χρονιά της ομάδας, από το 2000, που είχε πάει στο φάιναλ φορ της Θεσσαλονίκης. Και φαίνεται έτοιμη για μια μεγάλη διάκριση. Αυτή τη στιγμή παίζεται με 13,00.

Αμέσως μετά τον Παναθηναϊκό, στην έβδομη θέση, είναι η Μπασκόνια (με απόδοση 21,00). Το φάιναλ φορ θα γίνει στην έδρα της, αλλά για να φτάσει εκεί θα πρέπει να αποκλείσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με μειονέκτημα έδρας.

Τέλος, η Ζαλγκίρις του Σάρας Γιασικεβίτσιους δεν μπορεί να υποτιμηθεί από κανέναν. Είναι η λιγότερο ταλαντούχα ομάδα από τους οκτώ που έχουν προκριθεί στα πλέι οφ, αλλά ο άνθρωπος που κάθεται στον πάγκο της, δεν χάνει εύκολα από κανέναν. Η απόδοση για τη Ζαλγκίρις φτάνει το 41,00.

Δες τις νέες αποδόσεις!

Σε ενδιαφέρει