ΑΕΚ για Champions League: Θα κάνει το repeat;

Η ΑΕΚ θεωρείται ένα από τα φαβορί για να ξαναπάρει το Basketball Champions League.
aek champions league basket

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, ΑΕΚ, καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο φετινό Basketball Champions League. Η “ένωση” προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση, ως πρώτη στη φάση των ομίλων και στη συνέχεια απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στους 16. Πλέον, καλείται να αντιμετωπίσει την Μπάμπεργκ στα προημιτελικά για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο φάιναλ φορ.

Θυμίζουμε πως πέρσι, το φάιναλ φορ έγινε στο ΟΑΚΑ, ενώ ακόμη δεν γνωρίζουμε το που θα διεξαχθή φέτος. Αυτό θα εξαρτηθεί από το ποιες ομάδες θα προκριθούν στα ημιτελικά, καθώς η FIBA θέλει μία εκ των συμμετεχόντων να είναι η διοργανώτρια, ώστε να έχει κόσμο το γήπεδο.

Εκτός του ΑΕΚ – Μπάμπεργκ, υπάρχουν άλλα τρία ζευγάρια στα προημιτελικά. Αυτά είναι τα εξής:

Νίζνι – Αντβέρπ
Χάποελ Ιερουσαλήμ – Τενερίφη
Ναντέρ – Βίρτους Μπολόνια

Φαβορί για να πάρει το Champions League, σύμφωνα με τις αποδόσεις, είναι η Τενερίφη, με απόδοση 4,00. Η ισπανική ομάδα απέκλεισε τον Προμηθέα Πατρών στους 16, ενώ είχε κατακτήσει το Champions League την πρώτη χρονιά που αυτό διεξήψθη, δηλαδή το 2017.

Ακολουθούν οι Βίρτους Μπολόνια με 4,50, ΑΕΚ με 5,00, Χάποελ με 5,50, Μπάμπεργκ με 8,00, Ναντέρ με 15,00, Νίζνι με 18,00 και Αντβέρπ με 21,00.

Ποιος θα πάρει το φετινό Champions League; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σε ενδιαφέρει