Περιφερειακές εκλογές Κεντρικής Μακεδονίας: Αποδόσεις για στοίχημα

Ο νυν περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, είναι το φαβορί, σύμφωνα με τις αποδόσεις, για να εκλεγεί και πάλι στις ερχόμενες εκλογές.
Περιφερειακές εκλογές Κεντρικής Μακεδονίας: Αποδόσεις για στοίχημα

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας σε έκταση και η δεύτερη σε πληθυσμό, μετά την περιφέρεια Αττικής. Γεωγραφικά, περιλαμβάνει τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Ημαθίας, των Γιαννιτσών, της Χαλκιδικής (εκτός του Αγίου Όρους), των Σερρών, της Πέλλας, της Πιερίας και του Κιλκίς.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία, είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Γι’ αυτό και παίζεται με μόλις 1,08. Να θυμίσουμε πως ο κ. Τζιτζικώστας είχε εκλεγεί το 2014, ως ανεξάρτητος, χωρίς τη στήριξη της Ν.Δ., αλλά με αυτή των ΑΝΕΛ και του ΛΑΟΣ.

Ο Χρήστος Παπαστεργίου είναι ο σημαντικότερος αντίπαλος του κ. Τζιτζικώστα. Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του Γιάννη Μπουτάρη είναι ο εκλεκτός του ΚΙΝΑΛ. Η νίκη του στις εκλογές πληρώνει επί 9,00.

Στην τρίτη θέση είναι ο 37χρονος πολιτικός μηχανικός, Σωτήρης Αβραμόπουλος, ο οποίος έχει τη στήριξη του Κ.Κ.Ε. Αυτή τη στιγμή παίζεται με 20,00.

Ο Φίλιππος Γκανούλης, με την στήριξη των Οικολόγων – Πράσινων, είναι στην τέταρτη θέση. Τη δεδομένη χρονική στιγμή παίζεται με 30,00.

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Γιαννούλης είναι ο υποψήφιος που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στις αποδόσεις που δίνουν οι εταιρίες.

Θυμίζουμε πως στις εκλογές του 2014, ο Απόστολος Τζιτζικώστας βγήκε άνετα περιφερειάρχης, καθώς συγκέντρωσε το 71,01% των ψήφων στο δεύτερο γύρο, κόντρα στον επίσημο υποψήφιο της Ν.Δ., Γιάννη Ιωαννίδη, που πήρε 28,99%.

Δείτε όλες τις αποδόσεις για τις περιφερειακές εκλογές (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Σε ενδιαφέρει