Συνεργατική… ταμειάρα

Και οι τρεις tipsters του betmasters είχαν την... τιμητική τους την Τετάρτη (27/2).
Συνεργατική… ταμειάρα

Συνήθως μέσα σε μια στοιχηματική ημέρα ένας -άντε δύο- tipsters βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και τραβούν το… κουπί του betmasters. Tην Τετάρτη, όμως, βρέθηκαν και οι τρεις σε καλή μέρα, δίνοντας μας από δύο καλά σημεία, τα οποία όσοι ακολούθησαν πληρώθηκαν αρκετά καλά, ώστε να μπουν στο ΣΚ με γεμάτη κάβα.

Ξεκινάμε με τον Mikros Guru, o οποίος με το αμφίσκορο στο ματς Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης μας χάρισε νωρίς-νωρίς την απόδοση της ημέρας με 2,69! Έκλεισε τις επιτυχίες του με το συνδυαστικό 2 & Over 1,5 στην αναμέτρηση Χαρτς – Σέλτικ στην αξιοπρεπή απόδοση του 1,80.

Τη σκυτάλη πήρε ο Pavlokous, o οποίος ξεκίνησε επιτυχημένα με το Χ ημίχρονο στο ματς Ρεν – Ορλεάν σε απόδοση 2,15 και διπλασίασε τα ταμεία του με το διπλό στο ματς Κρίσταλ Πάλας – Μάν. Γιουνάιτεντ στο 2,30.

Ολοκληρώνουμε με τον The Prophet, o oποίος έκανε για δεύτερη σερί μέρα το 2/2. Αρχικά, στην αναμέτρηση Φέγενορντ – Άγιαξ… μυρίστηκε πως δε θα μπουν πάρα πολλά γκολ και με το 2-3 goals μας χάρισε μια απόδοση της τάξης του 2,30. Τέλος, στο ματς Φιορεντίνα – Αταλάντα εντελώς… άκοπα πληρώθηκε το 2,10 του συνδυαστικού GG & Οver 2,5.

Πάντα τέτοια! Καλοφάγωτα!

Σε ενδιαφέρει