Κυριακάτικος «oργασμός» από τον Guru

Kαταπληκτικός ήταν για άλλη μια φορά ο Mikros Guru, o οποίος σάρωσε (κυρίως) στο μπασκετικό κουπόνι της Κυριακής (17/2)
Κυριακάτικος «oργασμός» από τον Guru

Ότι ήταν… εξπέρ στις μπασκετικές προβλέψεις το γνωρίζαμε εδώ και καιρό, όμως αυτό που κατόρθωσε ο Mikros Guru στο κυριακάτικο κουπόνι ήταν πραγματικό… βάλσαμο στις τσέπες όλων όσοι τον ακολούθησαν. Φυσικά, καταπληκτικός ήταν και στις ποδοσφαιρικές του προβλέψεις, έχοντας μεγάλο ποσοστό επιτυχίας.

Δες εδώ το μεγάλο «πάρτι» του Mikros Guru στο κυριακάτικο κουπόνι.

Αρχικά είπε να… ζεσταθεί με ποδόσφαιρο από νωρίς, δίνοντάς μας το μεγάλο διπλό της Φιορεντίνα επί της ΣΠΑΛ σε απόδοση 2,15 και την ισοπαλία στο ημίχρονο στην αναμέτρηση Βόλος – Δόξα Δράμας, επιλογή που μας επέστρεψε λίγο παραπάνω από το διπλάσιο κεφάλαιο.

Αφού πιάσαμε τις ποδοσφαιρικές του επιλογές, ας συνεχίσουμε με αυτές. Στο ματς Νουμάνθια – Οσασούνα μας πλήρωσε με το Χ σε απόδοση 3,00, ενώ το διπλό στο Κασίμπασα – Γαλατασαράι το πρότεινε στη λογική απόδοση του 1,85. Με την ίδια απόδοση πληρώθηκε και το Χ ημιχρόνου στο Ράγιο Μαχαδαχόντα – Μάλαγα, ενώ τα αμφίσκορα στα παιχνίδια Άρης – Πανιώνιος και Ολυμπιακός – ΑΕΚ πλήρωσαν με 2,58 και 2,30 αντίστοιχα. Τέλος, «μυρίστηκε» από τη Λισαβόνα τον άσο της Σπόρτινγκ απέναντι στην Μπράγκα και τα «λιοντάρια» του έκαναν τη χάρη στην απίθανη απόδοση του 2,55.

Στις μπασκετικές του επιλογές ήταν σχεδόν… τέλειος. Στον τελικό του διηπειρωτικού είδε τη νίκη της ΑΕΚ επί της Φλαμένγκο δίνοντας μας τον άσο σε απόδοση 1,72, ενώ το ίδιο σημείο πήρε και στην αναμέτρηση Μπάμπεργκ – Άλμπα Βερολίνου, το οποίο πλήρωσε με το τεράστιο 2,06.

Τέλος, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μας πρότεινε τον άσο του ΠΑΟΚ με χάντικαπ 15,5 πόντων και φυσικά δικαιώθηκε στο 1,61 και στον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας μας πλήρωσε το διπλό της Μπαρτσελόνα με πλεονέκτημα 6,5 πόντων σε απόδοση 1,80!

Τι να πω; Πάντα τέτοια και καλοφάγωτα!

Σε ενδιαφέρει