Εμπιστεύεσαι betmasters.gr και κερδίζεις!

Με τα... φρένα σπασμένα συνεχίζει το betmasters.gr καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
fbl esp cup barcelona levante cbdafd

Θετικά ολοκληρώθηκε ακόμα μία στοιχηματική ημέρα για το betmasters.gr, καθώς την Πέμπτη που κυριάρχησε στο κουπόνι το Κύπελλο Ισπανίας και η Euroleague οι περισσότερες επιλογές των tipsters αποδείχθηκαν επιτυχημένες.

Μάλιστα, οι επιλογές δεν ήταν απλά μόνο σε σημεία, αλλά και σε ειδικά στοιχήματα, δείχνοντας ότι το betmasters.gr «χτυπάει» παντού και με κάθε τρόπο.

Σε ό,τι αφορά τις προβλέψεις στη Euroleague ο Pavlokous προέβλεψε την πολύ άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Χίμκι στο ΣΕΦ, ενώ ανάλογα εύστοχη ήταν η εκτίμησή του για τη βόλτα της Φενέρμπαχτσε από την Ισπανία και την έδρα της Γκραν Κανάρια.

Ωστόσο, οι πετυχημένες εκτιμήσεις στην κορυφαία μπασκετική διοργάνωση δεν έλειψαν ούτε από τον Mikros Guru, καθώς «έπιασε» το Over 158,5 στην αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά τους αγώνες που ολοκλήρωσαν τη φάση των «16» του Copa Del Rey, ο Pavlokous έπιασε και την εύκολη νίκη στης Εσπανιόλ επί της Βιγιαρεάλ, αλλά και το «ψαγμένο» ειδικό του Over 1,5 γκολ της Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Λεβάντε.

Παρ’ όλα αυτά, οι επιτυχημένες προβλέψεις δεν περιορίστηκαν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά και στο τένις, καθώς ο Wise για ακόμα μία φορά έκανε το 2/2 στις επιλογές του με τη νίκη του Μπαουτίστα κόντρα στον Κατσάνοφ, αλλά και το Over 37,5 γκέιμς στο ματς Ιβάσκα – Καρένο.

Δείτε τις προτάσεις όλων των tipsters του betmasters.gr

Σε ενδιαφέρει