Το αλάνθαστο σύστημα των «Χ»

Όλοι οι παίκτες του στοιχήματος κάποια στιγμή έχουν πει πως δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουν σίγουρο κέρδος στην τσέπη τους. Και έχουν δίκιο. Υπάρχει όμως ένας fun τρόπος που έχει πλάκα τουλάχιστον.
sistima betmastersgr

Είσαι από αυτούς που δεν κυνηγάς κέρδη με τη σέσουλα, αλλά θέλετε ένα ταπεινό… μεροκάματο από στοίχημα; Θέλεις να διαθέσεις ένα ποσό για να κάνεις την πλάκα σου με αρκετά μεγάλες πιθανότητες κέρδους;Είσαι από αυτούς που μπορούν να… περιμένουν; Τότε το πολυδιαφημισμένο σύστημα με τα «Χ» είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Το σύστημα των Χ, το είχε αναφέρει πριν κάμποσα χρόνια ο Γιώργος Γεωργίου στην εκπομπή του ενόψει μιας μεγάλης διοργάνωσης και είχε προκαλέσει μεγάλο ντόρο. 

Εδώ ⇨μπορείς να δοκιμάσεις στην πράξη το σύστημα 

Μπορεί να φαίνεται πολύ απλό, αλλά χρειάζεται σωστή στρατηγική και να μην παρεκκλίνουμε ούτε στο ελάχιστο από τη λογική του.

Η διαδικασία του συστήματος των Χ

  • Επιλέγεις μια μεγάλη ομάδα σε ένα πρωτάθλημα και ξεκινάς να ποντάρεις στο Χ, που επιβεβαιωμένα κινείται κατά μέσο όρο στο 3.00.
  • Κάθε φορά που χάνεις ένα παιχνίδι, περνάς στο επόμενο διπλασιάζοντας το αρχικό σου κεφάλαιο. Για παράδειγμα, ξεκινάς στο πρώτο ματς με 10 ευρώ, περνάς στο δεύτερο ποντάροντας 20 ευρώ, στο τρίτο 40 ευρώ, στο τέταρτο 80 ευρώ κ.ο.κ.
  • Κάποια στιγμή η ισοπαλία θα κάνει την εμφάνισή της και θα σου επιστρέψει πέραν του συνολικού κεφαλαίου και ένα σεβαστό κέρδος στην τσέπη

Βεβαίως, υπάρχει περίπτωση η πρώτη ισοπαλία να έρθει πολύ πολύ αργά και το κεφάλαιό σου να εξανεμιστεί, οπότε σίγουρα θα χάσεις τα χρήματά σου.

Τα tips του συστήματος των Χ

  • Δεν πρέπει για κανέναν λόγο να υπερπηδάς αγώνες επειδή μπορεί να έχουν κάποιο τεράστιο φαβορί και περιμένεις πως δεν πρόκειται να λήξουν ισόπαλοι. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεις να κάνεις.
  • Όταν επιβεβαιωθεί η ισοπαλία και πληρωθεις ξεκινάμε πάλι από την αρχή αναπροσαρμόζοντας το κεφάλαιο μέχρι εκεί που σηκώνει η τσέπη σου.
  • Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μπορούμε να εφαρμόσουμε το συγκεκριμένο σύστημα και σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως euro ή mundial champions league κλπ

Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάς, ότι πάντα ποντάρεις όσα μπορείς να χάσεις.

Το παραπάνω σύστημα απευθύνεται σε άτομα άνω των 21

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια