Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι εδώ

best bets betmastersgr

Ποια είναι τα καλύτερα προγνωστικά; Υπάρχει κάποια ιδανική συνταγή; Υπάρχει κάποιος ειδικός που να μπορούμε να τον εμπιστευτούμε τυφλά για τις επιλογές μας; Σίγουρα τα στατιστικά και οι αριθμοί παίζουν τον δικό τους ρόλο. Όμως, η αλήθεια είναι πως το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι αυστηρά προσωπικό και εγωιστικό.

Όλοι μας, όταν κερδίζουμε κορδωνόμαστε και λέμε πόσο καλοί είμαστε, ενώ όταν χάνουμε, βρίζουμε αυτούς που τα… στήνουν ή αυτούς που μας έδωσαν τις προβλέψεις. Όσο για τους tipsters, τη μία μέρα μπορεί να είναι φοβεροί guru του στοιχήματος και την άλλη τσαρλατάνοι απατεώνες.

Αυτό που έχει πραγματική σημασία είναι η σταθερότητα στις απόψεις και να φιλτράρουμε οτιδήποτε διαβάζουμε. Κανείς δεν είναι τόσο καλός ώστε να τον ακολουθούμε τυφλά.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να τσεκάρετε για να δείτε αν αυτός που ακολουθείτε, δίνει πραγματικά καλά προγνωστικά:

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Ο καλός tipster είναι ο συνεπής tipster. Όταν κάποιος τη μία μέρα λέει το ένα και την άλλη το άλλο, σίγουρα είναι καιροσκόπος και απλά προσπαθεί να κάνει “ξεπέτα”. Δεν λέμε οτι δεν μπορεί ένας καλός tipster να αλλάξει στρατηγική στο παιχνίδι του, αλλά σίγουρα όχι με αλλαγές πριν περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Όταν κάποιος tipster σας υπόσχεται μυθικά κέρδη και συνεχείς επιτυχίες, είτε κοροϊδεύει εσάς, είτε τον εαυτό του. Πάντως και στις δύο περιπτώσεις είναι επικίνδυνος και δεν αξίζει την προσοχή σας.

ΣΥΣΤΗΜΑ

Παίξε σωστά κι ας χάσεις. Όταν ένας tipster ακολουθεί μια στρατηγική που θεωρεί οτι είναι σωστή, πρέπει να την στηρίζει με κάθε κόστος. Η εγκράτεια και η υπομονή είναι βασικά στοιχεία στο δρόμο για την επιτυχία.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο στοίχημα παίζει σημαντικό ρόλο η φόρμα του παίκτη. Υπάρχουν κακές και καλές περίοδοι, όμως τα μαθηματικά είναι αμείλικτα. Είναι πολύ σωστό να προτιμάτε tipsters που δημοσιεύουν τα στατιστικά τους, ώστε να ξέρετε τι έχουν κάνει, τουλάχιστον σε μια περίοδο ενός μήνα. Έτσι, θα έχετε σαφή άποψη για το τι μπορούν να πετύχουν

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Δεν υποστηρίζουμε πως δεν υπάρχουν tipsters που να ασχολούνται με πολλά αθλήματα και στοιχηματικές επιλογές, ταυτόχρονα. Όμως, “έκαστος στο είδος του”. Είναι σίγουρα πιο ασφαλές να διακρίνεις σε τι είναι καλύτερος ο tipster που ακολουθείς και να δίνεις προσοχή σε αυτό. Και υπάρχουν πολλοί εκεί έξω, που μπορούν να σου μεταφέρουν τις γνώσεις τους. 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

Όταν ακολουθείτε για πολύ καιρό έναν tipster και είστε ικανοποιημένοι από τις προβλέψεις του, μην τον απορρίπτεται αμέσως, αν έχει μια κακή περίοδο. Δώστε του χρόνο, όλοι όσοι δίνουν προγνωστικά έχουν και κακές περιόδους.

Είναι σίγουρο πως δεν θα πρέπει να υπάρχει τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν, όμως τα παραπάνω στοιχεία θα σας βοηθήσουν να βγάλετε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Ρίξτε και καμιά ματιά στους tipsters του betmasters, τα δεκατέσσερα χρόνια στο χώρο, είναι μια μορφή εγγύησης.

Σε ενδιαφέρει