Ρε Spesialista 8; Σοβαρά τώρα;

Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα ο Σπεσιαλίστας, από κοντά και ο Πρόφετ.
ΡεSpesialista;Σοβαράτώρα;

Είναι γνωστό πως ο Spesialistas ξέρει σε βάθος την Α’ Γαλλίας και αυτό φάνηκε και στις χθεσινές του προβλέψεις. Να ξεκινήσουμε από τη μπόμπα της ημέρας, δηλαδή το combo 2 & GG της Λιλ, με απόδοση 8,00. Μαζί έβαλε και το Over 2,5 της Ναντ με 2,12, καθώς και τα 2-3 γκολ με 2,10 στο Μονακό – Μπορντώ. Πάντως, η καλή μέρα φάνηκε από το πρωί, αφού προέβλεψε σωστά τη νίκη της Χέρτα επί της Ντόρτμουντ, με απόδοση 4,80.

Έξι στα εννιά είχε ο Prophet, ο οποίος έχει πάρει τα πάνω του ψυχολογικά, με το ξεκίνημα στην Αργεντινή. Νωρίς το μεσημέρι, έπαιξε το Χ2 της Χιχόν μέσα στη Βαλένθια με 2,90 και διπλασίασε τις επιτυχίες του, με το combo 2 & under 3,5 στο Μίντλεσμπρο – Σίτι. Δύο στα δύο είχε στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον άσο της Χαλ (2,50) και το over 1,5 στο ημίχρονο της Γουεστ Χαμ (2,55). Στο Ηρακλής – Παναθηναϊκός, πληρώθηκε επί 2,02 για το ενδεχόμενο να μπει γκολ μετά το 28′. Τέλος, στην αγαπημένη του Αργεντινή, έδωσε το over 2,5 του Σαν Λορέντζο – Μπελγράνο με 2,17.

Ο Guru συνέχισε το… βιολί του. Με μόλις τέσσερα από τα 11 σημεία του να περνάνε, κατάφερε και ήταν στο +, αφού πέρασε τέσσερα αρκετά καλά διπλά (Μπόκα, Ερμή Λεμεσού, Νιούπορτ, Νορθάμπτον) με αποδόσεις από 2,20 έως 3,77.

Δες τα σημερινά δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος των tipsters του betmasters.

Σε ενδιαφέρει