Ημίχρονα-Τελικά

Ένα αρκετά διαδεδομένο ειδικό στοίχημα που απαιτεί έμπνευση, αλλά και γνώση κάποιων παραμέτρων.
imixrona telika betmasters

Ένα από τα πιο αγαπημένα ειδικά στοιχήματα των παικτών είναι τα Ημίχρονα / Τελικά. Εδώ δεν καλείσαι μόνο να βρεις ποια ομάδα θα επικρατήσει στο τέλος του αγώνα, αλλά επίσης χρειάζεται να προβλέψεις και το αποτέλεσμα στο ημίχρονο.

Ημίχρονα Τελικά – Ανατροπή

Πρόκειται για την… πεμπτουσία του στοιχήματος! Είναι η λεγόμενη “ανατροπή” που κυνηγάει κάθε παίκτης που σέβεται τον εαυτό του. Εδώ για να κερδίσεις θα πρέπει να επιλέξεις μια ομάδα να νικήσει στο ημίχρονο, όμως τελικά να χάσει τον αγώνα. Ανάλογα με την ανατροπή, αν δηλ. την κάνει το φαβορί στο αουτσάιντερ (πιο συνηθισμένο) ή το αουτσάιντερ στο φαβορί (δεν εμφανίζεται συχνά) κυμαίνονται αντίστοιχα και οι αποδόσεις, οι οποίες βρίσκονται περίπου στο φάσμα 15,00 – 25,00.

Εδώ ⇨ δες τις αποδόσεις για σημερινές ανατροπές 

Οι άλλες επιλογές ημίχρονα / τελικά

1/1 ή 2/2

Ξεκινάμε από τις πιο απλές περιπτώσεις για αυτόν τον τύπο στοιχηματισμού. Εδώ έχεις ένα δυνατό φαβορί που αν το έπαιρνες μόνο για τελικό αποτέλεσμα ο άσος ή το διπλό θα σου έδινε 1,30 – 1,50, τώρα για άσο ή διπλό από ημίχρονο ενδέχεται να σου δώσει και απόδοση πάνω από 2,00.

Χ/1 ή Χ/2

Σε αυτήν την επιλογή θεωρείς ότι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου θα είναι ισόπαλο και στο δεύτερο ημίχρονο κάποια από τις δύο ομάδες τελικά θα επικρατήσει. Γίνεται αντιληπτό πως εδώ η απόδοση μεγαλώνει αισθητά, αφού ανάλογα με το αν η ομάδα που θα επικρατήσει είναι φαβορί ή όχι ανεβαίνει και η απόδοση του στοιχήματός σου.

1/Χ ή 2/Χ

Ο δείκτης δυσκολίας ανεβαίνει κι άλλο. Εδώ επιλέγεις ότι στο ημίχρονο μία από τις δύο ομάδες θα είναι νικήτρια, όμως ο αγώνας τελικά θα λήξει ισόπαλος. Σε σχέση με τις δύο προηγούμενες επιλογές, οι αποδόσεις είναι ακόμα πιο μεγάλες, αφού ο συντελεστής δυσκολίας ανεβαίνει επικίνδυνα.

Παράμετροι επιτυχίας

Ένστικτο – έμπνευση

Αν γενικά στο στοίχημα, η έμπνευση παίζει κάποιο ρόλο, εδώ είναι που παίζει τον μεγαλύτερο. Αν σε… τρώει το χέρι σου που λέμε, μη διστάσεις να ποντάρεις σε κάποια επιλογή από το ημίχρονο / τελικό γιατί αν επιβεβαιωθεί δε θες σίγουρα να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Και δε θέλει τόση έμπνευση, δα, όσο θέλει πχ. ένα ακριβές σκορ.

Στατιστικά

Πέρα από την έμπνευση, αν είσαι καλός γνώστης των στατιστικών και γενικά του τρόπου συμπεριφοράς μιας ομάδας, τότε έχεις πολλές πιθανότητες επιτυχίας σε αυτό το στοίχημα. Πολλές είναι οι ομάδες που φέρνουν ανατροπές ή έχουν ισόπαλα ημίχρονα ή τα κερδίζουν / χάνουν. Γιατί να μη συνεχίσουν να το κάνουν;

Κίνητρα ομάδων

Το κίνητρο μιας ομάδας μπορεί να αποτελέσει σημαντικό σύμμαχό σου σε αυτόν τον τρόπο στοιχηματισμού. Για παράδειγμα έχουμε δεύτερο αγώνα σε νοκ άουτ φάση και η μια ομάδα χρειάζεται αρκετά γκολ για να περάσει. Λογικά θα μπει φουριόζα από την αρχή, οπότε θα πάμε πιο εύκολα στο 1/1 ή 2/2. Από την άλλη, μπορεί να έχουμε ένα ματς στο οποίο “καίγονται” και οι δύο. Σε αυτήν την περίπτωση, το πιο λογικό είναι να πάνε χαλαρά και διερευνητικά το πρώτο ημίχρονο και να ανεβάσουν απόδοση στην επανάληψη. Εδώ έχει τύχη το Χ/1 ή Χ/2.

Υπομονή και αυτοσυγκράτηση

Η υπομονή είναι σημαντικός σύμμαχος σου σε κάθε στοιχηματική έκφανση, οπότε δε θα μπορεί να λείπει και από εδώ. Επειδή αυτός ο τρόπος είναι πολύπλοκος, σίγουρα τα αποτελέσματα δε θα είναι άμεσα. Όμως, με την κατάλληλη μελέτη των παραπάνω παραμέτρων επειδή οι αποδόσεις είναι σχετικά μεγάλες, κάποια στιγμή ενδέχεται να υπάρξει σημαντικό κέρδος. Εκεί έρχεται και η αυτοσυγκράτηση, καθώς όταν επαληθεύεται μια παράμετρος αυτό δε σημαίνει ότι θα ξαναγίνει στο άμεσο μέλλον.

Φήμες για “στημένα”

Τέλος, όταν μιλάμε για στοίχημα στο ημίχρονο / τελικό δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις διάφορες φήμες για τα λεγόμενα “στημένα”. Πάμπολες φορές έχουμε ακούσει ή παρατηρήσει… περίεργες διακυμάνσεις στο σκορ ενός παιχνιδιού. Συνήθως, όταν αγωνίζεται μια ισχυρή ομάδα κόντρα σε μια πιο αδύναμη και στο πρώτο ημίχρονο προηγείται η δεύτερη και το ματς καταλήγει στα χέρια της πρώτης, τότεσχεδόν πάντα  μπαίνουν οι σκέψεις για περίεργα… μαγειρέματα. Φυσικά, κανείς δε μπορεί να αποδείξει τίποτα, παρά μόνο αν κάποια στιγμή γίνει συγκρεκριμένη καταγγελία για κάποιο ματς και η υπόθεση ερευνηθεί εις βάθος.

Σε ενδιαφέρει