ΣΟΚ: Με 1 ευρώ κέρδισε 45.541!

Οργίασε ένας παίκτης του Stoiximan στα χθεσινά παιχνίδια του Champions League!
stoiximan kouponi

Τη νίκη της χρονιάς πέτυχε ένας παίκτης του Stoiximan, αφού παίζοντας μόλις ένα ευρώ κατάφερε να πάρει πίσω 45.541 (36.761 μετά τον φόρο).

Η έμπνευσή του ήταν εκπληκτική, αφού έπαιξε στην αγορά “Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι” στα Μάντσεστερ Σίτι – Μονακό και Λεβερκούζεν – Ατλέτικο, σε παρολί, με συνολική απόδοση 45451. Το 5-3 της Σίτι πλήρωνε επί 301,00, ενώ το 2-4 της Ατλέτικο επί 151,00.

Τι σημαίνει “Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι”; Ότι ακόμη και αν το σκορ που έχεις επιλέξει δεν είναι τελικό, αν σε κάποια στιγμή του αγώνα διαμορφωθεί αυτό το σκορ, τότε θεωρείται κερδισμένο. Βέβαια, έτυχε τα χθεσινά σκορ που επέλεξε ο παίκτης του Stoiximan να είναι και τελικά.

Όταν η ομάδα του Stoiximan επικοινώνησε με τον σούπερ παίκτη, αυτός είπε οτι κόντευε να τρελαθεί όταν έβαλε το γκολ της Σίτι ο Σανέ στο 82΄, αφού περίμενε μόνο ένα γκολ από την Ατλέτικο. Αυτό το πέτυχε ο Τόρες στο 86′, με τα πανηγύρια του να είναι απίστευτα.

“Πάντα παίζω τέτοιου είδους στοιχήματα και έλεγα στους φίλους μου ότι κάποια στιγμή θα δικαιωνόμουν!”, δήλωσε ο σούπερ τυχερός.

Σε καλή μεριά λοιπόν του ευχόμαστε και εις άλλα με υγεία.

Stoiximan – Παίξε νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Σε ενδιαφέρει