Μπάρτσα για CHL, Μουρίνιο για Europa

Οι αποδόσεις των εταιριών στοιχήματος είναι ξεκάθαρες. Φαβορί για να πάρει το Champions League είναι η Μπαρτσελόνα, ενώ για το Europa League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
barca united

Παρά τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις της, η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να προσφέρεται ως φαβορί για την κατάκτηση του Champions League. Οι Καταλανοί παίζονται αυτή τη στιγμή με 4,25 στην Betshop. Ακολουθεί η επίσης ντεφορμέ, Μπάγερν Μονάχου, με 4,75 στη Betshop. Την πρώτη τριάδα κλείνει η κάτοχος του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης, με 6,50 στον Stoiximan. Αμέσως μετά συναντάμε την φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, Ατλέτικο Μαδρίτης, με 10,00 στην Interwetten. Η Σίτι του Πεπ είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση και πληρώνει επί 13,00 στην Betshop, ενώ οι Γιουβέντους (15,00 Stoiximan), Ντόρτμουντ (20,00 Interwetten), Παρί (26,00 Sportingbet) και Άρσεναλ (25,00 Interwetten) είναι τέσσερις ομάδες που είναι από αυτές που μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

Στο Europa League και παρότι ο Μουρίνιο έχει ξεκαθαρίσει ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν είναι προτεραιότητα για την ομάδα του, η Γιουνάιτεντ είναι φαβορί. Αυτή τη στιγμή η αγγλική ομάδα παίζεται με 6,50 στον Stoiximan. Βεβαίως, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στο Europa League θα ενσωματωθούν και οι τρίτοι του Champions League, οπότε ίσως να αλλάξει η εικόνα ως τότε. Η Ρόμα είναι στη δεύτερη θέση με 10,00 στη Sportingbet, ενώ από ελληνικής πλευράς, ο Ολυμπιακός πληρώνει επί 50,00 στον Stoiximan και ο ΠΑΟΚ επί 151,00 στη Vistabet.

Ποιες είναι οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα; Τσέκαρε ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει