Πόνοι στην πλάτη από… βότκα!

wodka

Τι πιο συνηθισμένη εικόνα από τον εξοργισμένο οπαδό στην εξέδρα που τα έχει βάλει με τον διαιτητή μετά από συνεχόμενες αποφάσεις εις βάρος της ομάδας του, «στολίζοντάς» τον με στυλ: «Πιωμένος είσαι ρε @%$#*^;»

Ε, λοιπόν ο Σεργκέι Σμόλικ, αφού ήξερε πως θα τα ακούσει που θα τα ακούσει, είπε τουλάχιστον να το κάνει έχοντας… δικαιολογία! Έχοντας, προφανώς, νωρίτερα… κατεβάσει μια ολόκληρη νταμιτζάνα βότκα, ο διαιτητής της αναμέτρησης της Αγγλίας με το Λουξεμβούργο στο Γουέμπλεϊ το 1999 (6-0), αλλά και η κορυφαία σφυρίχτρα της Λευκορωσίας για το 2007, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα Βίτεμπσκ – Νάφταν περιφερόμενος στο ημικύκλιο του κέντρου, αδιαφορώντας για την εξέλιξη του αγώνα που διηύθυνε!

Όταν τελικά του ανακοίνωσαν ότι το ματς τελείωσε, ο Σμόλικ αποχώρησε για τα αποδυτήρια υποβασταζόμενος, φροντίζοντας ωστόσο να χαιρετήσει πρώτα το… κοινό του! Παρά μάλιστα τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε και έδειξαν τεράστια επίπεδα αλκοόλ στο αίμα του, ο Λευκορώσος, κατά την απολογία του στην Ομοσπονδία της χώρας η οποία τον έστειλε σπίτι του, ισχυρίστηκε πως η περίεργη συμπεριφορά του οφειλόταν σε πόνους στην πλάτη!

Εις υγείαν!

Σε ενδιαφέρει