Κατάθεση με κάρτα και Web-Banking ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον Stoiximan

Κατάθεση με κάρτα και Web-Banking ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον Stoiximan

Ο Stoiximan με Δελτίο Τύπου που μας έστειλε, απαντά στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το στοίχημα και τις τράπεζες στην Ελλάδα και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες του να ποντάρουν με απευθείας κατάθεση μέσω web banking ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Πως μπορώ να καταθέσω;

Η κατάθεση μέσω paysafe, skrill δεν είναι δυνατή. Όμως ο Stoiximan έχει καταφέρει αποκλειστικά να βρει τρόπο για αυτούς που θέλουν να παίξουν. Έτσι, οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Visa γίνονται δεκτές, οπότε μπορείτε εύκολα να καταθέτετε, χωρίς φυσικά όριο κατάθεσης (πέρα από το καθιερωμένο ημερήσιο όριο της κάρτας, που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τα 60 ευρώ του ΑΤΜ).

Για όσους δεν έχουν κάρτα και θέλουν να καταθέσουν μπορούν να το κάνουν απευθείας στον στοιχηματικό λογαριασμό τους μέσω web-banking.

Σε κάθε κατάθεση, στο πεδίο πληροφορίες θα πρέπει να βάζετε το username σας, ώστε να γίνει γνωστό το ποιος λογαριασμός θα πιστωθεί. Όταν η μεταφορά γίνεται από λογαριασμό ίδιας τράπεζας (π.χ. από Εθνική σε Εθνική) τότε το ποσό κατάθεσης πιστώνεται άμεσα. Σε διαφορετική περίπτωση (π.χ. από Alphabank σε Εθνική) θα δείτε το ποσό την επόμενη μέρα.

Τα χρήματα που έχω στον λογαριασμό μου είναι ασφαλή;

Το υπόλοιπο των λογαριασμών στον Stoiximan είναι 100% ασφαλές και οι πελάτες του δεν έχουν να φοβούνται τίποτα. Κι αυτό γιατί υπάρχει ένας λογαριασμός στη Μάλτα, ο οποίος χρησιμοποιείται μόνο για συναλλαγές παικτών και κανείς δεν μπορεί να τον πειράξει ή να επέμβει.

Αν το νόμισμα στην Ελλάδα αλλάξει τι γίνεται;

Υπάρχει διαβεβαίωση οτι ακόμη κι αν επέλθει αλλαγή νομίσματος, τα χρήματα στους λογαριασμούς των πελατών που είναι σε Ευρώ, θα παραμείνουν σε Ευρώ.

Υπάρχει περιορισμός στις αναλήψεις από το λογαριασμό μου;

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις αναλήψεις. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν ανάληψη όποια στιγμή θέλουν και τα χρήματα θα μεταφερθούν κανονικά στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Σε ενδιαφέρει