Φουλ επίθεση η Ντόρτμουντ, χωρίς αξία το διπλό

dortmund

Η δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga ξεκινάει σήμερα με τον αγώνα Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ. Η προϊστορία είναι σαφώς με το μέρος της Μπορούσια, καθώς σε έξι αναμετρήσεις μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ της πρεμιέρας, όταν και ηττήθηκαν από τη Λεβερκούζεν με 2-0 μέσα στο Ντόρτμουντ. Για σήμερα, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, ώστε να μην βρεθούν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος να κυνηγάνε την Μπάγερν. Το πρώτο γκολ της Λεβερκούζεν μπήκε στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσει και να αποδιοργανώσει την Ντόρτμουντ. Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του στο σημερινό ματς, ενώ ενδεικτικό του κλίματος που υπάρχει, είναι ο τσακωμός του προπονητή με τον Γκρόσκρόιτς στην προπόνηση (πάντως το συμβάν θεωρείται λήξαν και από τους δύο). Οι Ράμος και Μπέντερ είναι στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη. Οι Σμέλτσετ, Γκουντογάν, Μπλατσικόφσκι, Σαχίν, Κιρχ, Χούμελς και Γι είναι εκτός για ακόμη μία φορά, ενώ στην βασική ενδεκάδα θα επιστρέψει ο πολύτιμος κίπερ, Βάιντενφέλερ. Αναμένεται η αντίδραση της διοίκησης της Ντόρτμουντ στην προσφορά 15 εκατομμυρίων που έκανε η Άρσεναλ για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Λογική φαίνεται η αγωνιστική κάμψη της Άουγκσμπουργκ, καθώς η γερμανική ομάδα έχασε αρκετά και βασικά της στελέχη σε σχέση με πέρσι. Έχασε με 2-0 από τη Χόφενχάιμ και έχει την ατυχία να παίζει σήμερα με το “πληγωμένο θηρίο” που λέγεται Ντόρτμουντ. “Το καλό με αυτό το σύλλογο είναι πως σε αφήνουν να δουλέψεις με ηρεμία και τις δύσκολες μέρες. Στην έδρα μας έχουμε κάνει εξαιρετικά παιχνίδια και θα το δείξουμε κι απέναντι στη Ντόρτμουντ”, δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Βάιντσιρλ. Οι Μόραβεκ, Εσβάιν είναι εκτός, όπως άλλωστε και την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ελπίδες να ξεκινήσει έχει ο Μπομπαντίγια.

Δεν πρόκειται να πάω με το διπλό που το βρίσκουμε max στο 1,65-1,70. Η Ντόρτμουντ θα παρασυρθεί και πρόκειται να παραταχθεί με φουλ επιθετική διάθεση. Η Άουγκσμπουργκ δεν είναι αμελητέα ποσότητα στην έδρα της και μπορεί να κάνει τη ζημιά.    

Σε ενδιαφέρει