Δυνατή εντός η Γάνδη, μαχητική εκτός η Κόρτραϊκ

Depoitre

Για την 6η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος, η Γάνδη υποδέχεται την Κόρτραϊκ. Σε εξαιρετική κατάσταση φαίνεται να είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στην έδρα τους φέτος. Η Γάνδη είναι στη δεύτερη θέση, κάτω μόνο από την Άντερλεχτ, με τρεις πόντους διαφορά. Στο πιο πρόσφατο ματς έχασε από τη Γκενκ με 3-2, όμως η αντίδρασή της ήταν και πάλι καλή. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 30′ και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο τέλος δεν άντεξε και δέχτηκε τρίτο τέρμα, χωρίς να μπορέσει να απαντήσει. Οι Βαν Ντερ Μπρούγκεν, Λεπουάντ, Σουμαχόρο, Πέντερσεν και Γκαβαζάι θα απουσιάσουν σήμερα. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο τεχνικός των γηπεδούχων, Βανχάζενμπρουκ, ήταν για τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Κόρτραϊκ. Πάντως, όπως είπε ο τελευταίος, το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να τον επηρεάσει.

Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Κορτράικ, με τρεις ήττες, μία νίκη και μία ισοπαλία σε πέντε αγώνες. Μάλιστα, μακριά από την έδρα της έχει μία νίκη και μία  ήττα σε δύο ματς και φαίνεται να παίζει καλύτερα δεν είναι στο γηπεδό της. Πολλές απουσίες για τους φιλοξενούμενους, καθώς δεν θα αγωνιστούν οι Ματόν (ΜΕ 2/0), Σανό (ΑΜ 3/0), Πουλέν (ΑΜ 0/0), Ντε Σμετ (ΜΕ 1/0) και Καπόν (ΑΜ 0/0).

Εκτιμώ πως η Γάνδη έχει το πλεονέκτημα για τη νίκη. Βέβαια, ο άσος που τον βρίσκουμε σε αποδόσεις κάτω του 1,60 δεν έχει αξία. Η Κόρτράικ θα παλέψει και το ματς θα είναι δύσκολο για τους γηπεδούχους.  

Σε ενδιαφέρει