Ποιότητα vs πάθους σημειώσατε διπλό

slovan bate

Ανοιχτή είναι η πρόκριση στο ζευγάρι Μπάτε Μπορίσοφ – Σλόβαν Μπρατισλάβας, ύστερα από το 1-1 του πρώτου ματς. Βέβαια, το εκτός έδρας γκολ των Λευκορώσων σε συνδυασμό με το οτι παίζουν μέσα στη δυνατή τους έδρα σήμερα, τους κάνει ελαφρύ φαβορί. Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο η Μπάτε ήταν σαφώς ανώτερη, ενώ στο δεύτερο η Σλόβαν πήρε τα ηνία και έχασε πολλές ευκαιρίες.

Η Μπάτε θα μπορούσε να τελειώσει την πρόκριση στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Σλοβακίας, αλλά μετά το 1-1 οι παίκτες απλά έδειχναν να ανυπομονούν να τελειώσει ο αγώνας. Είναι πιο ποιοτική από την αντίπαλό της, αλλά δεν δείχνει το ίδιο πάθος για πρόκριση. Ίσως με τη συμπαράσταση των φιλάθλων της, να αλλάξει αυτό σήμερα. Οι Μπάγκα, Παβλόφ και Τούμπιτς δύσκολα θα αγωνιστούν, καθώς είναι ανέτοιμοι. Αυτό που θα πρέπει να προσέξει η Μπάτε και ιδιαίτερα ο προπονητής της, Ερμάκοβιτς, είναι οτι από τις δηλώσεις κάποιων παικτών του προκύπτει μια υπεροψία σε σχέση με την Σλόβαν.

Πιθανή ενδεκάδα: Τσέρνικ – Χαγκούς, Πολιάκοφ, Φιλιπένκο, Μλαντένοβιτς – Α. Βολόντκο, Λιχτάροβιτς, Ολέχνοβιτς – Γκόρντεϊτσουκ, Ροντιόνοφ, Κρίβετς.

Υστερεί ποιοτικά της αντιπάλου της η Σλόβαν, αλλά οι παίκτες της παίζουν με πάθος και δείχνουν πόσο πολύ θέλουν την πρόκριση. “Είμαι απογοητευμένος από την ισοπαλία, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε την ποιότητα της αντιπάλου. Βρισκόμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης”, δήλωσε ο Στράκα, ο οποίος πιστεύει στην πρόκριση. Η Σλόβαν δεν πρόκειται να παρασυρθεί και θα περιμένει την αντίπαλό της. Αν πετύχει ένα γκολ, δύσκολα θα αποκλειστεί. Δεν υπάρχουν προβλήματα για τους Σλοβάκους.

Πιθανή ενδεκάδα: Περνίς – Τσίκος, Χούντακ, Γκοροσίτο, Γιαμπλόνσκι – Ζοφτσάκ, Στεφάνικ ή Λάσικ, Γκρεντέλ, Μιλίνκοβιτς – Σουμά – Φορτ.

Μια χαρά μου φαίνεται η διπλή ευκαιρία στο Χ2. Πληρώνει πάνω από 2,00. Θα πάω με το πάθος και τη θέληση των παικτών της Σλόβαν.

Σε ενδιαφέρει