Το ‘πε ο Φαν Μπάστεν, τον πιστεύουμε…

Το ‘πε ο Φαν Μπάστεν, τον πιστεύουμε…

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του σημερινού προγράμματος της Eredivisie είναι το Βίλεμ – Άλκμααρ. Οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν έντονη αντιπαλότητα, αλλά οι διοικήσεις τους έχουν πολύ καλή σχέση. Δύο ήττες σε ισάριθμα ματς στο φετινό πρωτάθλημα μετρούν οι γηπεδούχοι, ενώ στο τελευταίο τους ματς με την Ουτρέχτη ήταν καλοί, αλλά άτυχοι. “Γνωρίζουμε τις δυνατότητες της Άλκμααρ. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί επιθετικά είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη”, δήλωσε ο τεχνικός της Βίλεμ, Στρέπελ. Τερματοφύλακας είναι ο ταλαντούχος Έλληνας, Λάμπρου, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στην προηγούμενη αγωνιστική, αλλά επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα παρότι δεν έκανε καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα.

Στην πρεμιέρα, η Άλκμααρ ήταν πολύ καλή και κέρδισε με 3-0 τη Χέρακλες, αλλά κόντρα στον Άγιαξ δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να φανεί ανταγωνιστική και έχασε με 3-1.” Πρέπει να αφήσουμε πίσω το ντέρμπι. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα κερδίσουμε τη Βίλεμ, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς”, δήλωσε ο μέσος της ομάδας Γκουντελέι, δίνοντας το στίγμα για την σημερινή αναμέτρηση. Μοναδική απουσία είναι αυτή του βασικού Γιόχανσον, καθώς ο Τάνκοβιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και θα παίξει κανονικά. “Υπάρχουν απαιτήσεις στην ομάδα, είναι στο χέρι μας να δείξουμε αυτά που πρέπει. Η Βίλεμ ανέβηκε στην κατηγορία και αυτό σημαίνει ότι θα έχει διάθεση για μάχη και θα βγάλει πάθος. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Προετοιμαστήκαμε καλά, η ομάδα είναι έτοιμη”, δήλωσε γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Φαν Μπάστεν.

Νομίζω πως η Άλκμααρ είναι έτοιμη όπως είπε και ο Φαν Μπάστεν. Σε αποδόσεις άνω του 2,40 είμαι έτοιμος να πάρω το ρίσκο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε: Χίρενφεϊν – Εξέλσιορ και Γκόου Αχέντ Ίγκλς – Ντόρντρεχτ.

Σε ενδιαφέρει