Μπράγκα – Πόρτο

Μεγάλο ματς με φόντο τη δυάδα και την κορυφή της Πριμέιρα Λίγκα.
braga porto

Η Μπράγκα υποδέχεται σήμερα την Πόρτο για την 27η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα στην Πορτογαλία. Δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας και για τις δύο ομάδες αν θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους που για τους γηπεδούχους είναι η δυάδα και για τους φιλοξενούμενους φυσικά ο τίτλος.

Τα προγνωστικά μου

17:30 | Mπράγκα – Πόρτο | 2 & UNDER 3,5 | 2,43

Aνάλυση

Με αρκετή δυσκολία η Μπράγκα κατάφερε να φύγει με το διπλό (0-1) από την έδρα της Σετούμπαλ την περασμένη αγωνιστική (πριν τη διακοπή). Οι γηπεδούχοι ήταν οι κυρίαρχοι στο μέρος, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πέτυχαν το γκολ στο 35′ στην πρώτη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και μέχρι το τέλος, όμως δεν άλλαξε κάτι. Έτσι, η ομάδα του Φερέιρα διατηρήθηκε στο -5 από την πρώτη δυάδα και σήμερα θέλει οπωσδήποτε νίκη για να παραμείνει εντός του στόχου της. Πάντως, την Πόρτο την αντιμετώπισε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, χάνοντας 3-0 στο πρώτο ματς και την ερχόμενη Τρίτη την υποδέχεται ξανά για τη ρεβάνς Στα αγωνιστικά, δεν υπολογίζονται ο χαφ Φρανσέρτζιο και ο αμυντικός Σίλβα. Παουλίνιο και Ντιέγκο Σόουζα θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο των γηπεδούχων.

Από την άνετη εντός έδρας επικράτηση με 3-0 επί της Μαρίτιμο προέρχεται η Πόρτο. Οι «δράκοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενος, οι οποίοι βέβαια έμειναν με δέκα παίκτες από το 6′! Το σκορ άνοιξε αργά (57′) και το δεύτερο γκολ ήρθε στο 72′. Στο τέλος του αγώνα ήρθε και το τρίτο και με αυτήν τη νίκη η ομάδα του Κονσεϊσάο παρέμεινε ισόβαθμη με τη Μπενφίκα στην κορυφή, όμως έχει το μειονέκτημα. Απόψε θέλει τη νίκη για μη χάσει επαφή με την πρώτη θέση, αλλά και να μη δώσει την ευκαιρία στη Μπράγκα να την πλησιάσει. Στο αγωνιστικό μέρος, εκτός παραμένουν ο φορ Αμπουμπακάρ και ο μεσοεπιθετικός Κορόνα. Μπραχίμι, Σοάρες και Μαρεγκά θα αποτελέσουν την επιθετική τριπλέτα των φιλοξενούμενων.

Πιθανές ενδεκάδες

Μπράγκα
(4-4-2)

Σα
Φιγκέιρας
Βιάνα
Πάμπλο
Γκοϊάνο
Νοβάις
Κλαούντεμιρ
Παλίνια
Χορτά
Παουλίνιο
Ντιέγκο Σόουζα

Πόρτο
(4-3-3)

Κασίγιας
Μιλιτάο
Φελίπε
Πέπε
Τέγες
Ντανίλο
Ερέρα
Τόρρες
Μπραχίμι
Σοάρες
Μαρεγκά

Εκτίμηση

Η Μπράγκα δεν έδειξε καλό πρόσωπο σε κανένα φετινό ντέρμπι, ενώ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση τελευταία. Η Πόρτο είναι φυσικά ανώτερη και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή. Θα πάω με το οριακό διπλό. 2 & UNDER 3,5

Σε ενδιαφέρει