Ταυτοποίηση στις στοιχηματικές εταιρείες.

tautopoiish stoixion

Πολλοί είναι οι παίκτες που νευριάζουν όταν οι εταιρείες τους ζητούν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους, όταν έρθει η ώρα για την πρώτη ανάληψη. Και νευριάζουν κυρίως, γιατί όταν έκαναν την εγγραφή, κανείς δεν τους ζήτησε τίποτα. Η απάντηση είναι πως η εγγραφή, δεν αποτελεί από μόνη της οικονομική συναλλαγή. Όταν όμως κάνουμε κατάθεση, παίζουμε και ζητάμε τα κέρδη μας, η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να ζητήσει κάποια στοιχεία. Αν το καλοσκεφτείς πάντως, δεν υπάρχει ούτε 1% δίκιου στους παίκτες. Εμείς, θα δίναμε έστω και ένα ευρώ σε κάποια εταιρεία που δεν ξέρουμε από που κρατάει η σκούφια της; Οι συναλλαγές δεν γίνονται μέσω προσωπικής επαφής, οπότε η ταυτοποίηση εγγράφων είναι μια διαδικασία απαραίτητη.

Οι λόγοι που οι εταιρείες ζητάνε τα έγγραφα ταυτοποίησης είναι οι εξής:

Η αξιολόγηση των νόμιμων Bookmakers από το betmasters.

1. Για να επιβεβαιώσουν την ηλικία και να μην επιτρέψουν σε ανήλικους να παίζουν. Σκεφτείτε τι θα παθαίνατε αν τα παιδιά σας, σε ηλικία 14 ή 15 μπορούσαν να παίζουν ανεξέλεγκτα.

2. Για να αποφευχθεί η διαδικτυακή απάτη. Μπορεί κάποιος να σου έχει πάρει την κάρτα, ή την ταυτότητα, αλλά είναι αδύνατο να σου έχει υποκλέψει το έγγραφο της ταυτότητας, την κάρτα και τον λογαριασμό ΔΕΚΟ ταυτόχρονα. Και παράλληλα, να ξέρει και τον κωδικό εγγραφής σου στην εκάστοτε εταιρεία.

3. Ξέπλυμα χρημάτων, από παράνομες ενέργειες. Με την ταυτοποίηση, αυτό δεν μπορεί να γίνει.

Ποια έγγραφα ζητάνε οι εταιρείες;
1. Ηλικία/ταυτότητα:

Ταυτότητα (δύο όψεις) ή δίπλωμα, ή διαβατήριο, ή στρατιωτική ταυτότητα.

2. Διεύθυνση

Λογαριασμός ΔΕΚΟ στο όνομα του παίκτη (πρόσφατος, τελευταίου τριμήνου)

3. Μέσο πληρωμής (όχι από όλες τις εταιρίες)

α) Κάρτα (δύο όψεις και καλυμμένος ο τριψήφιος κωδικός στο πίσω μέρος)
β) Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι (screenshot με προσωπικά στοιχεία)
γ) Τραπεζικός λογαριασμός (κατάσταση τραπεζικού λογαριασμού).

Η συμβουλή μας είναι να δώσετε τα έγγραφα ταυτοποίησης κατευθείαν με την εγγραφή. Ούτως ή άλλως, δεν θα μπορείτε να πάρετε χρήματα αν δεν τα στείλετε, οπότε ξεκαθαρίστε τα πράγματα από την αρχή.

Σε ενδιαφέρει