Μολδαβία – Γαλλία

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του Euro 2020 από τη Μολδαβία.
Μολδαβία – Γαλλία

Στη μάχη των προκριματικών του Euro 2020 ρίχνεται απόψε η Γαλλία.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έχουν εκτός έδρας δοκιμασία και φυσικά στοχεύουν μόνο στη νίκη, για να μην δώσει δικαιώματα σε κανέναν για την 1η θέση.

Τον όμιλο συμπληρώνουν Αλβανία, Ανδόρα, Ισλανδία και Τουρκία.

Τα προγνωστικά μου

21:45 | Μολδαβία – Γαλλία | OVER 3,5 | 2,26

Ανάλυση

Αρκετά καλή η παρουσία της Μολβαδίας στο Nations League, καθώς πήρε 9 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές, αλλά το γεγονός ότι η ομάδα που την ξεπέρασε ήταν το Λουξεμβούργο, ίσως είναι ένα θέμα που πρέπει να την απασχολήσει και να την προβληματίσει. Οι άλλες ομάδες στον όμιλο ήταν Σαν Μαρίνο και Λετονία, με την 3η θέση να είναι η τελική της κατάταξη. Προσπάθησε να κρατήσει όλα τα παιχνίδια σε χαμηλό σκορ ενώ το τελευταίο της παιχνίδι ήταν ένα φιλικό ματς με το Καζακστάν, χάνοντας με 1 – 0 τον περασμένο μήνα. Το αποψινό παιχνίδι το βλέπουν όλοι σαν πρόκληση και το χαρακτηρίζουν ως το σημαντικότερο στην καριέρα πολλών παικτών.

Το Nations League αποτέλεσε μία διαδικασία που ίσως τη χρειαζόταν η Γαλλία, ώστε να «ξεμεθύσει» από την πολύ μεγάλη επιτυχία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Φαινόταν ότι ήταν σε άλλο ρυθμό σε σχέση με τα ματς στη Ρωσία και τελικά τερμάτισε 2η στον όμιλο, πίσω από την Ολλανδία λόγω διαφοράς τερμάτων και άφησε από πίσω της τη Γερμανία. Τώρα η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική, αφού ο όμιλος είναι εξαιρετικά βατός και πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ για να μην προκριθεί ως 1η. Από αυτή την πλημμύρα «αστέρων» πρέπει αναγκαστικά να μένουν εκτός κάποιοι παίκτες όπως ο Λακαζέτ, ο Παγέ, αλλά και ο Μαρσιάλ που είχε κληθεί έπειτα από καιρό, αλλά τραυματίστηκε. Στη θέση του ο εξτρέμ της Ατλέτικο, Λεμάρ.

Πιθανές ενδεκάδες

Μολδαβία

(4 – 2 – 3 – 1)

Κοσέλεφ

Τζάρνταν

Ποσμάκ

Επουρεάνου

Ρέαμπτσιουκ

Ιονιτά

Τσαρπ

Γκινσάρι

Τσότσιουκ

Αντόνιουκ

Νταμασκάν

Γαλλία

(4 – 2 – 3 – 1)

Γιορίς

Παβάρ

Βαράν

Ουμτιτί

Ντιν

Καντέ

Πογκμπά

Εμπαπέ

Γκριζμάν

Ματουιντί (Κομάν)

Ζιρού

Εκτίμηση

Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και η Γαλλία θέλει να υπενθυμίσει ότι είναι η καλύτερη του κόσμου. Over 3,5

Σε ενδιαφέρει