Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τη Δόξα Δράμας ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.
panaxaiki doxadramas

Την προσπάθειά της για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ συνεχίζει η Παναχαϊκή.

Οι Πατρινοί στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ φιλοξενούν τη Δόξα Δράμας και δεν θέλουν να σκέφτονται καν για απώλεια βαθμών.

Σέντρα στις 15:00.

Τα προγνωστικά μου

Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας: 1 (1,75)

Ανάλυση

Ακέραιες παραμένουν οι πιθανότητες της Παναχαϊκής για την άνοδό της στη Σούπερ Λιγκ, καθώς μετά τις σερί γκέλες του Βόλου, έχει ακόμα ελπίδες ακόμα και για την πρώτη θέση. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στην Άρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη και η πίεσή της δικαιώθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, καθώς επικράτησε 1 – 0. Ένατο σερί ματς χωρίς ήττα για την ομάδα του Οφρυδόπουλου, τα 7 εκ των οποίων ήταν νίκες, και πλέον είναι στο – 2 από τον Απόλλωνα Λάρισας, που είναι στη 2η θέση. Όπως είναι φυσικό, στο σημερινό ματς η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να μπορέσει να παραμείνει ζωντανή στον στόχο της ανόδου. Στο ματς του πρώτου γύρου πήρε τον βαθμό στη Δράμα, αν και προηγήθηκε στο 74’. Δεν είχε σωστή αντίδραση και ισοφαρίστηκε τέσσερα λεπτά αργότερα.

Θα μπορέσει να παραμείνει σε τροχιά ανόδου η Παναχαϊκή;

Έπειτα από 6 ματς χωρίς νίκη, η Δόξα Δράμας κατάφερε να θυμηθεί τι σημαίνει τρίποντο, επικρατώντας άνετα 2 – 0 του Αιγινιακού, σε ένα ματς που δεν μπορεί να αποτελέσει ακριβές κριτήριο αξιολόγησης, λόγω της χαμηλής δυναμικότητας του αντιπάλου. Το θέμα, βέβαια, για την ίδια είναι ότι πήρε την απαραίτητη βαθμολογική ανάσα, καθώς αύξησε τη διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού στους 5 βαθμούς. Μόλις στο 11’ άνοιξε το σκορ, στο 27’ διπλασίασε τα τέρματά της και στη συνέχεια απλά διατήρησε το προβάδισμά της. Με τον ρόλο του ξεκάθαρου αουτσάιντερ έχει ταξιδέψει στην Πάτρα, έχοντας μάλιστα δύο πολύ σημαντικές απουσίες, αφού θα λείψουν οι βασικότατοι Πεταυράκης και Πατράλης.

Εκτίμηση

Σχετικά υψηλές οι αποδόσεις που προσφέρονται για τον άσο των Πατρινών, σε ένα παιχνίδι που ξέρουν ότι δεν επιτρέπεται να το χάσουν. Άσος.

Σε ενδιαφέρει