Χέρτα Βερολίνου – Ντόρτμουντ

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την Ντόρτμουντ στο... σπίτι της Χέρτα Βερολίνου.
hertha dortmund

Την επαφή της με την κορυφή, τώρα που έχει αποκτήσει συγκάτοικο σε αυτή, θέλει να διατηρήσει η Ντόρτμουντ.

Η ομάδα του Φαβρ, όμως, έχει πολύ δύσκολη δοκιμασία στην έδρα της Χέρτα Βερολίνου.

Σέντρα στις 19:30.

Τα προγνωστικά μου

Χέρτα Βερολίνου – Ντόρτμουντ: Over 2,5 (1,85)

Ανάλυση

Από ήττα προέρχεται η ούτως ή άλλως ντεφορμέ Χέρτα Βερολίνου, που δεν μπόρεσε να κερδίσει κάτι στην έδρα της Φράιμπουργκ. Τελικό σκορ 2 – 1, με τους φιλοξενούμενους να δέχονται γκολ στο 27’, να ισοφαρίζουν δίκαια στο 76’, αλλά στο 81’ δέχθηκε και το δεύτερο τέρμα, οπότε ήταν σαν να αποδέχθηκε την ήττα της. Προερχόταν από νίκη κόντρα στη Μάιντς, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια σε αυτή και έτσι απέχει 7 βαθμούς από τις θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Το… διαχρονικό της πρόβλημα μέσα στη σεζόν είναι η άμυνά της, αφού δεν μπορεί να κρατήσει με συνέπεια το μηδέν. Τουλάχιστον, εντός έδρας είναι πολύ καλύτερη, από ό,τι εκτός.

Χέρτα Βερολίνου – Ντόρτμουντ με σούπερ ευκαιρίες και ειδικά.

Θέλει να ταλαιπωρεί τον εαυτό της η Ντόρτμουντ, αφού δεν μπορεί να εξηγηθεί με άλλο τρόπο αυτό που κάνει στα παιχνίδια της. Τελευταίο παράδειγμα αυτό κόντρα στη Στουτγάρδη, καθώς προηγήθηκε περίπου με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα με πέναλτι, ισοφαρίστηκε όπως ήταν αναμενόμενο βάσει αριθμών στο 71’ και τελικά βρήκε το κρίσιμο γκολ στο 84’ που έκανε το 2 – 1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο τέλος, όταν η Στουτγάρδη ήταν σε φάση επίθεσης ψάχνοντας την ισοφάριση. Είναι πλέον στη 2η θέση, αφού στην ισοβαθμία με την Μπάγερν Μονάχου υστερεί. Νέα απώλεια ο βασικός αμυντικός χαφ, Βίτσελ, ο Γκέτσε που εσχάτως ήταν βασικός και ο Πάκο Αλκάθερ.

Πιθανές ενδεκάδες

Χέρτα Βερολίνου

(3 – 4 – 1 – 2)

Γιάρσταϊν

Σταρκ

Ρέκικ

Τορουνάριγκα

Λαζάρο

Γκρούιτς

Μάιερ

Μίτελστεντ

Ντούντα

Καλού

Ζέλκε

Ντόρτμουντ

(4 – 3 – 3)

Μπίρκι

Χακίμι

Ακαντζί

Ζαγκαντού

Ντιαλό

Βάιγκλ

Ντιλέινι

Νταχούντ

Σάντσο

Ρόις

Γκερέιρο

Εκτίμηση

Χαμηλά το διπλό, σε μια περίοδο που η Ντόρτμουντ δεν ενθουσιάζει. Προτιμάω να πάω με τα γκολ και συγκεκριμένα στο Over 2,5, αφού η Χέρτα βοηθάει σε κάτι τέτοιο στις εντός έδρας αναμετρήσεις της.

Σε ενδιαφέρει