Νόργουιτς – Χαλ

Νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει η Νόργουιτς στο αποψινό κόντρα στη Χαλ.
norwich hull

Εκ νέου στο κυνήγι η Νόργουιτς…

Μετά τη νίκη της Λιντς στην έδρα της Ρέντινγκ, τα «καναρίνια» έχουν υποχωρήσει στη 2η θέση της βαθμολογίας και θέλουν μόνο τη νίκη κόντρα στη Χαλ για να επανέλθουν στην κορυφή.

Σέντρα στις 21:45.

Τα προγνωστικά μου

Νόργουιτς – Χαλ: 1 & Over 1,5 (1,75)

Ανάλυση

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες για τη Νόργουιτς και σε αυτή την κατάσταση δύσκολα θα χάσει την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς δεν είναι μόνο ότι νικάει, αλλά το κάνει και πμε τον πλέον πειστικό τρόπο. Τελευταία της επικράτηση αυτή κόντρα στη Σουόνσι με 1 – 0, που ναι μεν δεν ήταν ισοπεδωτική όπως σε άλλους αγώνες, αλλά με ένα μακρινό σουτ του Μπουέντια στο 54’ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, που αυτό είναι και το σημαντικό. Άλλωστε, για να λέγονται κι όλα, ο προπονητής της ομάδας, Ντάνιελ Φάρκε, έπλεξε το εγκώμιο της Σουόνσι, τονίζοντας ότι σε επίπεδο συνοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ήταν η καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει. Μόλις μία ήττα στα τελευταία 12 ματς που έχει δώσει. Τίποτα το σπουδαίο από πλευράς αγωνιστικών προβλημάτων.

Έτοιμη να επανέλθει στην κορυφή η Νόργουιτς ή μήπως η Χαλ ετοιμάζει έκπληξη;

Η Χαλ πέτυχε τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε μια ημιάγρια κατάσταση αυτή την περίοδο, ηττήθηκε με 3 – 0 εκτός έδρα, αλλά το σκορ δεν λέει απαραίτητα την πλήρη αλήθεια. Οι «τίγρεις» ήταν πολύ ανταγωνιστικές για πάνω από μία ώρα παιχνιδιού, αλλά με το που δέχθηκαν το γκολ στο 72’ κατέρρευσαν και στη συνέχεια δέχθηκαν άλλα δύο τέρματα για τη διαμόρφωση του τελικού σκορ. Άλλωστε, τα εκτός έδρας δεν ήταν ποτέ το «φόρτε» της. Έχει μαθηματικές ελπίδες για την 6άδα, γι’ αυτό άλλωστε θα έχει στο νου της και για το τι γίνεται στο Νότιγχαμ Φόρεστ – Σουόνσι, αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο το – 5 στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Το κυριότερο είναι ότι πρέπει να γίνει πολύ καλύτερη εκτός έδρας και το δεύτερο είναι ότι έχει πολλές ομάδες μπροστά της.

Εκτίμηση

Ναι, θέλει να κάνει μια νέα αρχή στα εκτός έδρας η Χαλ, αλλά η Νόργουιτς δεν πιάνεται αυτή τη στιγμή και ειδικά από αντιπάλους τέτοιου επιπέδου. Χαμηλός μόνος του ο άσος και γι’ αυτό θα τον συνδυάσουμε με το Over 1,5.

Σε ενδιαφέρει