Σασουόλο – Νάπολι

Στην έδρα της Σασουόλο δοκιμάζεται η Νάπολι στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σέριε Α.
Σασουόλο – Νάπολι

Μετά την ευρεία νίκη της επί της Σάλτσμπουργκ που μεταφράζεται σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, η Νάπολι επιστρέφει στις υποχρεώσεις της για τη Σέριε Α.

Αντίπαλός της η Σασουόλο στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, με κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων να αποτελεί το γεγονός ότι είναι άνετες βαθμολογικά.

Σέντρα στις 19:00.

Τα προγνωστικά μου

Σασουόλο – Νάπολι: 2 & Over 1,5 (1,88)

Ανάλυση

Πολύ καλή η παρουσία της Σασουόλο στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς κόντρα στη φορμαρισμένη Μίλαν, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 1 – 0. Το γκολ το δέχθηκε στο 35’ με αυτογκόλ του Λιρόλα στο 35’, ο Ντοναρούμα συνέχισε να αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και όλα τέλειωσαν στο 64’, όταν ο Κονσίλι αποβλήθηκε και άφησε τη Σασουόλο με 10 παίκτες. Έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια της, αλλά δεν την ενδιαφέρει και πάρα πολύ, καθώς η παραμονή έχει εξασφαλιστεί, χάρη στην εξαιρετική πορεία στον α’ γύρο, αλλά φυσικά δεν στοχεύει και ψηλότερα. Γενικότερα, μιλάμε για μια ουσιαστικά βαθμολογικά αδιάφορη ομάδα. Εκτός ο τιμωρημένος γκολκίπερ, Κονσίλι, ενώ τραυματίας είναι ο σέντερ μπακ, Μάρλον.

Θα μπορέσει να επιστρέψει στις νίκες η Νάπολι κόντρα στη Σασουόλο;

Έχουμε σημειώσει και στις αναλύσεις για το Γιουρόπα Λιγκ ότι πρόκειται ίσως για το πιο δυνατό φαβορί για την κατάκτηση της φετινής διοργάνωσης και η Νάπολι φρόντισε να μας δικαιώσει. Έχοντας εξασφαλίσει τη 2η θέση στο πρωτάθλημα, έχει ρίξει όλο το βάρος στην Ευρώπη και για αυτό τον λόγο διέλυσε τη Σάλτσμπουργκ, επικρατώντας 3 – 0 στο «Σαν Πάολο» και μόνο αν δεν κατέβει στο επόμενο ματς θα χάσει την πρόκριση στα προημιτελικά. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, που ηττήθηκε εντός έδρας με 2 – 1 για πρώτη φορά έπειτα από έναν χρόνο. Στο 25’ έμεινε με 10 παίκτες, απευθείας δέχθηκε το γκολ για το 0 – 1, στο 39’ έγινε το 0 – 2, στο 47’ έμεινε και η Γιούβε με 10 παίκτες και στο 61’ η Νάπολι μείωσε. Η μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση χάθηκε στο 84’, όταν ο Ινσίνιε έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από το σημείο του πέναλτι. Μέρετ και Αλμπιόλ οι σημαντικές απουσίες για τους «παρτενοπέι».

Πιθανές ενδεκάδες

Σασουόλο

(4 – 3 – 3)

Πέγκολο

Λιρόλα

Ντεμιράλ

Φεράρι

Ροτζέριο

Ντάνκαν

Μανιανέλι

Λοκατέλι

Μπεράρντι

Τζούριτσιτς

Μπογκά

Νάπολι

(4 – 4 – 2)

Οσπίνα

Μαλκουίτ

Κίρικες

Κουλιμπαλί

Γκουλάμ

Ουνάς

Ντιαβαρά

Ζιελίνσκι

Βέρντι

Μίλικ

Ινσίνιε

Εκτίμηση

Χαλαρές και οι δύο ομάδες, αλλά όχι αδιάφορες. Η Νάπολι θέλει να επιστρέψει στις νίκες, είναι καλύτερη από την ντεφορμέ Σασουόλο και το 2 συνδυαστικό με το Over 1,5 είναι αξιοπρεπέστατο.

Σε ενδιαφέρει