Mπορντό – Μονπελιέ

Aπό τις τελευταίες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων να πλησιάσουν την πεντάδα.
Montpellier Bordeaux

Η Μπορντό υποδέχεται απόψε τη Μονπελιέ για την 27η αγωνιστική της Λιγκ 1 στη Γαλλία. Σε άσχημο φεγγάρι βρίσκονται και οι δύο ομάδες, όμως μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν ακόμα ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα προσπαθήσουν να τις εξαντλήσουν.

Τα προγνωστικά μου

(20:00) ΜΠΟΡΝΤΟ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ : X (3,05)

Ανάλυση

Άσχημη εμφάνιση πραγματοποίησε η Μπορντό στην έδρα της Ναντ και έτσι η ήττα με 1-0 ήρθε φυσιολογικά. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί ματς στο οποίο δεν κερδίζουν οι Γιρονδίνοι, οι οποίοι μετρούν μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία. Έτσι, η ομάδα του Ερίκ Μπεντουέ έμεινε στους 32 βαθμούς, έχοντας απόσταση 12 πόντων από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ το -11 από την πεντάδα δεν της αφήνει ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σήμερα, απέναντι σε μια αντίπαλο που δεν πατάει, επίσης, καλά θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες για να πάρει ψυχολογία ενόψει της τελικής ευθείας. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν ο μέσος Σανκαρέ, οι επιθετικοί Καλού και Κορνέλιους και οι αμυντικοί Γιοβάνοβιτς και Λεφτσούκ, ενώ επιστρέφει ο αμυντικός Πάμπλο.

Το πρωτάθλημα Γαλλίας παίζει με τις καλύτερες αποδόσεις!

Μετά την πεντάρα από την Παρί ήρθε και… τεσσάρα από τη Ρεμς εντός έδρας για τη Μονπελιέ και… έδεσε το γλυκό. Πολύ άσχημη εμφάνιση από τους γηπεδούχους, οι οποίοι αν και προηγήθηκαν τελικά ηττήθηκαν και μάλιστα με βαρύ σκορ. Αυτό ήταν το πέμπτο σερί ματς στο οποίο η ομάδα του Ντερ Ζακαριάν μένει μακριά από τις νίκες και η απόσταση από την πεντάδα άνοιξε στους πέντε βαθμούς. Ελπίδες για αυτήν υπάρχουν, όμως σήμερα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα για να μειώσει όσο μπορεί. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν οι αμυντικοί Πέντρο Μέντες και Αγκιλάρ και ο μέσος Ρίστιτς, ενώ στην αποστολή θα βρεθεί ο πιτσιρικάς φορ Μπουτομπά.

Πιθανές ενδεκάδες

ΜΠΟΡΝΤΟ
(4-2-3-1)

Κοστίλ
Σαμπαλί
Κουντέ
Πάμπλο
Πουντζέ
Οτάβιο
Πλασίλ
Καμανό
Καραμό
Μπάσιτς
Μπριάν

ΜΟΝΠΕΛΙΕ
(3-4-3)

Λακόντ
Κονγκρέ
Χίλτον
Κοζά
Σουάρες
Σκιρί
Λε Ταλέκ
Λασν
Μολέ
Λαμπόρντ
Ντελόρ

Εκτίμηση

Δεν πατούν καλά και οι δύο ομάδες. Η Μπορντό δεν έχει να κυνηγήσει τίποτα, ενώ η Μονπελιέ θα ήθελε να επιστρέψει στις νίκες για να πλησιάσει στην πεντάδα. Η μοιρασιά είναι πολύ πιθανή. Χ

Σε ενδιαφέρει