Όταν ο Μπάρτραμ ξέχασε να φύγει απ’ το γήπεδο

Με την ευκαιρία της Boxing Day στην Αγγλία, που έχουμε αυτή την βδομάδα θα θυμηθούμε ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε αυτή το μακρινό 1937.
sam

Ένα τραγελαφικό περιστατικό συνέβη στην Boxing Day του 1937 και συγκεκριμένα στον αγώνα της Τσέλσι με την Τσάρλτον στο Στάμφορντ Μπριτζ. Εκείνη την εποχή η Τσάρλτον ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης και διέθετε εξαιρετικό υλικό.

Στην Αγγλία είχε τρομερή ομίχλη και πάρα πολλά ματς είχαν αναβληθεί, λόγω κακής ορατότητας. Το συγκεκριμένο ματς είχε σοβαρό θέμα, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε να ξεκινήσει κανονικά.

Μάθε το απίστευτο περιστατικό με θύμα τον Μπάρτραμ που συνέβη στην Boxing Day του 1937

Ο τερματοφύλακας της Τσάρλτον, Σαμ Μπάρτραμ δεν έβλεπε τίποτα μπροστά του παρά μόνο τις σκιές των αμυντικών του. Στο ματς δεν είχε πολύ δουλειά και έτσι έκανε διατάσεις και χαλαρό τρεξιματάκι για να ζεσταθεί. Η ώρα πέρναγε και συνέχισε να είναι χαλαρός χωρίς να απειλείται από καμία φάση.

Μετά από αρκετή ώρα είδε κάποια σκιά να τον πλησιάζει μέχρι που βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής. Τότε με τεράστια έκπληξη ανακάλυψε πως ήταν ένας άνθρωπος της ασφάλειας του γηπέδου, ο οποίος τον πληροφόρησε γελώντας πως ο αγώνας είχε ολοκληρωθεί 45 λεπτά περίπου νωρίτερα και καλό θα ήταν να πάει στα αποδυτήρια όπου εδώ και αρκετή ώρα βρισκόντουσαν οι συμπαίκτες του.

Πραγματικά απίστευτη ιστορία, η οποία μνημονεύεται ακόμα και σήμερα τέτοιες μέρες στα βρετανικά γήπεδα.

Σε ενδιαφέρει