Α’ Ισπανίας: Κόντρα Σολάρι – Ίσκο και ανασφάλεια στη Ρεάλ

Ο Σολάρι τσακώθηκε με τον Ίσκο και ο προβληματισμός επανήλθε στις τάξεις των Μαδριλένων που απόψε αντιμετωπίζουν τη Βαλένθια.
real valencia

Τέσσερα ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στην Πριμέρα στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής. Δεσπόζει το Ρεάλ – Βαλένθια.

Ανάλυση

Θέλτα – Ουέσκα

Ηττήθηκε από τη Σοσιεδάδ με 2-1 η Θέλτα παρότι το πάλεψε μέχρι τέλους και είχε ευκαιρίες για να κλέψει τον βαθμό. Ο Καρντόσο δεν έκανε το ιδανικό ντεμπούτο, αλλά σήμερα έχει την ευκαιρία να κάνει σεφτέ κόντρα στην ουραγό Ουέσκα της μόλις μιας νίκης σε 13 αγωνιστικές και των 27 γκολ παθητικό. Οι φιλοξενούμενοι επιτρέπουν δύο γκολ κατά μέσο όρο ανά αγώνα, δείχνουν ξεκάθαρα πως δεν μπορούν να σταθούν στα επίπεδα και της απαιτήσεις της Πριμέρα, ενώ ακόμα και στο πρόσφατο 2-2 με τη Λεβάντε εντός έδρας έδειξαν να θέλουν, αλλά να μην μπορούν. Παράλληλα δεν θα έχουν στη σύνθεσή τους και τον πολύ καλό φορ Αβίλα. Ο άσος μπορεί να αποτελέσει στήριγμα και θα μου προκαλέσει εντύπωση αν δεν επιβεβαιωθεί.

 

Βαγιαδολίδ – Λεγκανές

Η Βαγιαδολίδ ηττήθηκε δύσκολα στο Πιθχουάν από τη Σεβίλλη συμπληρώνοντας τέσσερις αγώνες δίχως τρίποντο. Λογική η υποχώρηση στην βαθμολογία. Κάποια στιγμή θα ξεφούσκωνε. Το θέμα είναι να αντιδράσει. Εξι διαδοχικά under. Πέντε under στα έξι φετινά εντός. Λείπει ο ακραίος Μογιάνο. Η Λεγκανές διανύει περίοδο φόρμας έχοντας μόνο μία ήττα στα έξι τελευταία ματς. Μεγάλη νίκη επί της Αλαβές με 1-0. Τεράστια βαθμολογική ανάσα. Εξι σερί under. Πάντα παρατάσσεται με πρώτο μέλημα το μηδέν στα μετόπισθεν. Ακόμα δεν έχει νίκη εκτός μετρώντας 5 ήττες και 2 ισοπαλίες. Λείπουν Ρέσιο και Ρολάν. Πριν τρία χρόνια έπαιξε τελευταία φορά στο Βαγιαδολίδ φεύγοντας με το 1-1. Δεν θα απέκλεια κάτι ανάλογο απόψε. Ματς που στα δικά μου μάτια ακροβατεί μεταξύ άσου και ισοπαλίας.

Χετάφε – Εσπανιόλ

Η Χετάφε κατάφερε να φύγει από την έδρα της Μπιλμπάο με το 1-1 και έχει μόνο μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Μάλιστα νιώθει αδικημένη, αφού δεν της δόθηκε πέναλτι που ήταν. Εχει 15 under σε 17 αγώνες. Η στατιστική δείχνει ξεκάθαρα τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται. Μάλιστα έφτασε τα 11 κολλητά στο σπίτι της.  Λείπουν Μπεργκάρα και Καμπρέρα. Η Εσπανιόλ ερχόταν με φόρα πριν τα κολλητά ματς με Σεβίλλη και Χιρόνα, όπου ηττήθηκε με 2-1 και 3-1 αντίστοιχα. Πολλά κενά στην άμυνα. Πρέπει να τη συμμαζέψει. Θα μπορούσε να πήγαινε ακόμα καλύτερα αν εκτός έδρας δεν είχε μόνο μια νίκη σε επτά αγώνες. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ιγκλέσιας που σκοράρει σχεδόν σε κάθε αγώνα τελευταία. Λείπει ο Γκαρσία στην επίθεση. Δείχνει για ξερό «Χ» το ματσάκι. Η Χετάφε χάνει πολύ δύσκολα προσέχοντας την άμυνα. Η Εσπανιόλ θέλει σε κάθε ματς την κατοχή, αλλά εκτός προβληματίζει. Και Fun Bet το 1-1!

Ρεάλ Μ. – Βαλένθια

Η Ρεάλ αδυνατεί να βρει τον δρόμο της. Η αλλαγή ψυχολογία με τον Σολάρι στον πάγκο έφερε 2-3 νίκες, αλλά η βαριά τριάρα από την Έιμπαρ την βύθισε και πάλι στον προβληματισμό και το άγχος. Πάντως μεσοβδόμαδα έπαιξε σαν Ρεάλ κερδίζοντας τη Ρόμα εκτός έδρας με 2-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτοσκοπός η νίκη απόψε. Αντιμετωπίζουν άπαντες την αναμέτρηση σαν τελικό. Υπάρχει κόντρα ανάμεσα σε Σολάρι και Ισκο που έχει φέρει προβληματισμό. Λείπει ο Νάτσο. Η Βαλένθια αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα με 1-0 από τη Γιουβέντους στην Ιταλία. Προσπάθησε να κλέψει το ματς. Το οδήγησε στα όρια τους ενός γκολ, αλλά τελικά ήταν αυτή που το δέχτηκε. Πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα. Αρκετά πίσω έμεινε. Νίκες με 1-0 επί της Χετάφε και 3-0 κόντρα στη Βαγιεκάνο στα δύο πιο πρόσφατα. Σίγουρα η κόπωση θα είναι μεγάλη από την υπερπροσπάθεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στις εννιά τελευταίες επισκέψεις της στο Μπερναμπέου μέτρησε πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Το σίγουρο είναι πως ο άσος στις αποδόσεις που κυκλοφορεί δεν έχει καμία αξία. Πάντως για μένα δεν σηκώνει κόντρα η αναμέτρηση. Το αφήνω ή κολλάει δίπλα στον άσο το over για να ανεβάσω την απόδοση.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Σε ενδιαφέρει