Αυστρία U21 – Ελλάδα U21: Με Κουλούρη για την ανατροπή

Επαναληπτικός αγώνας μπαράζ με φόντο την τελική φάση του EURO που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Ιταλία.
Αυστρία U21 – Ελλάδα U21: Με Κουλούρη για την ανατροπή

Αγώνας ρεβάνς όπου ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νίκης της Ελλάδας με 1-0 θα υπάρξει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Τα προγνωστικά μου

Αυστρία U21 – Ελλάδα U21: Χ2 (1.97)

Ανάλυση

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ουσιαστικά σε μία φάση η Αυστρία κατάφερε να αποδράσει από την Τούμπα με τη νίκη 1-0 και να ρίξει στα σχοινιά την Ελλάδα. Σκόρερ ήταν ο Πος στο 84’. Είχε 2-3 καλές στιγμές, αλλά έδειξε περισσότερο να παίζει για να μην δεχτεί γκολ. Τελικά δικαιώθηκα και βρίσκεται φάτσα με το όνειρο. Ουσιαστικά αν δεν ηττηθεί θα βρεθεί στα τελικά του EURO που θα διεξαχθεί στην Ιταλία. Μάλιστα αν τα καταφέρει να το πράξει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αυτές τις ηλικίες. Επιστρέφει στην άμυνα ο Βέμπερ σε σχέση με το πρώτο ματς. Ο Γκρέγκοριτς είναι ένας προπονητής που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα και δεν πρόκειται να αλλάξει φιλοσοφία. Οι Αυστριακοί έφτασαν τα επτά no goal στα εννιά τελευταία παιχνίδια τους.

Σε μια κλωστή η πρόκριση στα τελικά του EURO. Αυστρία U21 – Ελλάδα U21 με αμέτρητες επιλογές

Είχε την κατοχή της μπάλας η Εθνική μας ομάδα στον πρώτο αγώνα, αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της. Σαν να μην έφτανε αυτό δέχτηκε και ένα γκολ στο φινάλε και πλέον τρέχει και δεν φτάνει. Θα ψάξει τη μεγάλη ανατροπή απόψε που θα την οδηγήσει στα τελικά του EURO. Θα έχει μια σημαντική προσθήκη στη σύνθεσή της, αφού ο Κουλούρης άφησε την Ανδρών για να βοηθήσει την ομάδα στον σημερινό… τελικό πρόκρισης. Η Εθνική μας έχει σκοράρει στα 12 από τα 14 τελευταία παιχνίδια της και επιβάλλεται να ψάξει απόψε το γκολ παίζοντας πιο επιθετικά. Συμπλήρωσε τρία διαδοχικά under και no goal. Δεν υπολογίζονται οι Μαυροπάνος και Μανθάτης.

Εκτίμηση

Η Αυστρία βολεύεται και με την ισοπαλία, άρα δεν υπάρχει λόγος να ανοιχτεί. Η Εθνική μας θα έχει τον Κουλούρη στη σύνθεσή της, μία πολύ σημαντική προσθήκη εφόσον χρειάζεται απαραιτήτως γκολ. Οι αποδόσεις αδικούν την Ελλάδα και ο φαβοριτισμός των Αυστριακών είναι αδικαιολόγητος στα δικά μου μάτια. Εξάλλου, έχουμε να κάνουμε με μία μάχη λεπτομερειών. Χ2.

Σε ενδιαφέρει