Φούτμπολ Λιγκ: Σε άλλο επίπεδο ο Εργοτέλης

Με το απόλυτο των νικών θέλει να συνεχίσει ο Εργοτέλης υποδεχόμενος απόψε τα Τρίκαλα στην Κρήτη.
ergotrikala

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ.

Δόξα Δράμας – Ηρόδοτος

Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της κατηγορίας μέχρι τώρα η Δόξα παραμένοντας αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές με δύο νίκες και την πρόσφατη ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα του Πλατανιά. Ο Ηρόδοτος τα πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορεί αρχικά να ηττήθηκε από τον Ηρακλή με 1-0, αλλά ακολούθησαν οι νίκες με 1-0 επί του Αήττητου Σπάτων και 2-0 κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκη. Η Δόξα βγάζει ενέργεια και σκοράρει εύκολα εντός έδρας. Ο Ηρόδοτος είναι ομάδα που οδηγεί τα ματς στο όριο και προσέχει πρωτίστως τα μετόπισθεν. Ο άσος κινείται σε χαμηλά επίπεδα γι’ αυτό και θα στραφώ στο καλοπληρωμένο under. Δεν είναι ομάδα που εκτίθεται εύκολα ο φιλοξενούμενος.

Θα καταφέρει ο Εργοτέλης να συνεχίσει με το απόλυτο; 

Κισσαμικός – Βόλος

Μετριότατη η πορεία του Κισσαμικού ως τώρα. Δεν έχει νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετρώντας μία ισοπαλία εκτός στην Σπάρτη και δύο ήττες. Πιο πρόσφατη αυτή στα Τρίκαλα με 2-0. Ποντάρει περισσότερο στην άμυνα. Εμφανέστατο το πρόβλημά της στο τελείωμα των φάσεων. Και τα τρία φετινά της παιχνίδια είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Ο Βόλος πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και πάτησε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Φουλ επιθετική ομάδα. Εξάλλου έχει και το σκορ της χρονιάς μέχρι τώρα στο ενεργητικό του με το 7-0 κόντρα στον Καραϊσκάκη. Δεν αποκλείω το goal/goal, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν δίχτυα εντός και τους φιλοξενούμενους να διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία.

Απ.Καλαμαριάς – Πλατανιάς

Δεν μπόρεσε ο Απόλλωνας να δώσει συνέχεια στη νίκη με 1-0 επί των Τρικάλων χάνοντας με 2-0 στον Βόλο από την τοπική ομάδα. Ακόμα ψάχνεται αγωνιστικά. Πέντε ματς έχει δώσει φέτος συνολικά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετρώντας ισάριθμα no goal. Ο Πλατανιάς παραμένει αήττητος με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Πιο πρόσφατο το 0-0 με τη Δόξα. Είχε την πρωτοβουλία και 2-3 καλές στιγμές, αλλά δεν βρήκε σκορ. Στα δύο τελευταία κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Ματς που μπορεί να πάει οπουδήποτε. Ο Πλατανιάς δείχνει καλύτερα στοιχεία στο χορτάρι, αλλά ο Απόλλωνας γιγαντώνεται στο σπίτι του. Ξερό «Χ».

Εργοτέλης – Τρίκαλα

Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί μέχρι τώρα ο Εργοτέλης δείχνει ικανός να πρωταγωνιστήσει και να βρεθεί στη Σούπερ Λίγκα. Εχει το απόλυτο στις τρεις αυτές αγωνιστικές με πιο πρόσφατο το 2-0 στην έδρα της Σπάρτης. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε για το Κύπελλο τον ΠΑΟΚ και του έβγαλε το λάδι. Τελικά ηττήθηκε στο όριο με 2-1. Πάντως κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια των πρωτοπόρο της Σούπερ Λιγκ. Και τα πέντε παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Τα Τρίκαλα μπήκαν στη σεζόν με δυο ήττες, αλλά έκαναν σεφτέ στον τελευταίο ματς επικρατώντας με 2-0 του Κισσαμικού. Τρίτο σερί under και no goal μαζί με το Κύπελλο. Πέρσι στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια κέρδισε ο εκάστοτε φιλοξενούμενος. Φέτος ο Εργοτέλης δείχνει να βρίσκεται ένα κλικ ψηλότερα και εξαρτάται από τις ορέξεις του που θα καταλήξει το ματς. Ασος.  

Σε ενδιαφέρει