Α’ Γερμανίας: Με σύμμαχο την παράδοση η Γκλάντμπαχ

Σχεδόν 40 χρόνια έχει να ηττηθεί εντός η Γκλάντμπαχ από τη Φορτούνα μετρώντας σε αυτό το διάστημα επτά νίκες και μία ισοπαλία.
glad

Με τους αγώνες Γκλάντμπαχ – Φορτούνα και Μάιντζ – Βέρντερ ολοκληρώνεται απόψε η δέκατη αγωνιστική στην Μπουνστεσλίγκα.

Ανάλυση

Γκλάντμπαχ  – Φορτούνα

Σε πτώση η Γκλάντμπαχ τελευταία και το χειρότερο είναι ότι δείχνει εμφανέστατες αμυντικές αδυναμίες. Ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική με 3-1 από την Φράιμπουργκ, ενώ μεσοβδόμαδα ταπεινώθηκε κάνοντας ροτέισον στο Κύπελλο από τη Λεβερκούζεν με 5-0 εντός έδρας. Για πρώτη φορά στη σεζόν βγάζει τόσες αδυναμίες στο χορτάρι. Τέσσερα σερί over. Μονόδρομος η νίκη απόψε για να επιστρέψει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Σύμμαχος η παράδοση κόντρα στη Φορτούνα μετρώντας επτά νίκες και μία ισοπαλία εντός έδρας. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν πέραν του Πλέα. Θα ξεκινήσει με 4-3-3 έχοντας στην επίθεση Ράφαελ, Χέρμαν και Αζάρ. Η Φορτούνα παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας μαζί με την Στουτγάρδη. Μόνο μία νίκη ως τώρα και καμία εκτός έδρας. Βαρύ εντός έδρας 0-3 από τη Βόλφσμπουργκ. Τουλάχιστον χαμογέλασε στο Κύπελλο κερδίζοντας με 5-1 την κατώτερη Ουλμ. Τρία σερί over. Στα πιτς Σαμπότκα και Χόφμαν. Με 3-5-2 απόψε και επιθετικό δίδυμο τους Ντουκς και Ράμαν. Ο άσος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Χρειάζεται αντίδραση η Γκλάντμπαχ. Χαμηλό το 1.45 του άσου, καλύτερο συνδυαστικά με το over 1,5.

 

Μάιντζ – Βέρντερ

Η Μάιντζ προσπάθησε να κοιτάξει στα μάτια ην Μπάγερν, αλλά ηττήθηκε με 2-1. Είχε τις καλές στιγμές της, αλλά και τις αμυντικές της αδυναμίες. Μεσοβδόμαδα πάλεψε για την πρόκριση στο Κύπελλο επί της Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας, αλλά ηττήθηκε οριακά στην παράταση με 3-2. Τρίτο σερί over. Δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Λείπουν οι Αντλερ, Μίλερ, Μπακού και Χόλτμαν. Με 4-4-2 και τους Ματετά  – Κουασόν επιθετικό δίδυμο. Η Βέρντερ ο φυσάει και δεν κρυώνει μετά το ταπεινωτικό εντός έδρας 2-6 από τη Λεβερκούζεν. Εκανε το λάθος να ανοιχτεί από νωρίς και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Ετσι έπαιξε με σοβαρότητα στο Κύπελλο στην έδρα της Φλένσμπουργκ επικρατώντας εύκολα με 5-1. Σε περίπτωση νίκης απόψε μπορεί να πιάσει την Μπάγερν στη δεύτερη θέση. Πάντως άπαντες κρατάνε μικρό καλάθι. Λείπουν Καπίνο, Τζόχανσον και Κόιπερ. Με 4-2-3-1 κλασικά και τον Κρούζε να σηκώνει το βάρος της επίθεσης. Ματς που μπορεί να πάει οπουδήποτε. Η Μάιντζ έχει την έδρα.  Βέρντερ δείχνει σαφέστατα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από την αντίπαλό της. Πρώτη σκέψη το goal/goal, το οποίο το φέρνουν παραδοσιακά.

Σε ενδιαφέρει