Α’ Γαλλίας: Ψάχνει το φιλί της ζωής η Μονακό

Με τον Ανρί στον πάγκο ψάχνει απεγνωσμένα την πρώτη νίκη μετά από πολύ καιρό η Μονακό και κόντρα στη Ρεμς έχει την ευκαιρία της σε τιμές αουτσάιντερ.
henry

Φουλ αγωνιστική δράση απόψε στο Σαμπιονά για τη δωδέκατη αγωνιστική και πολλά αμφίρροπα ματς.

Ανάλυση

Λυών – Μπορντό

Σημαντικό διπλό για τη Λυών στην έδρα της Ανζέ με 2-1. Τρία ματς αήττητη. Ακολουθεί αγώνας με τη Χοφενχάιμ εντός για το Τσάμπιονς Λιγκ που αναμένεται να κρίνει πάρα πολλά. Οχτώ over στα δέκα τελευταία παιχνίδια της. Δείγμα του πώς προσεγγίζει τους αγώνες. Λείπουν Ντουμπουά, Κορνέ και Φεκίρ. Η Μπορντό παραμένει σταθερά στην πρώτη οχτάδα, αλλά στόχος είναι η ευρωπαϊκή έξοδος. Σημάδια κόπωσης τελευταία. Τρεις σερί ήττες. Πιο πρόσφατο το 0-1 από τη Νις και μάλιστα εντός έδρας. Εξι no goal στα επτά τελευταία. Τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Μεσοβδόμαδα θα υποδεχτεί τη Ζενίτ για την τέταρτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός οι Λέουστσουκ, Τουαμένι, Σαμπαλί, Μεντί και Ντιαρά. Ο άσος δείχνει να είναι σαφέστατα πιο κοντά, αλλά κρίνεται απαγορευτικός στα επίπεδα του 1.45!

Θα καταφέρει η Μονακό να πανηγυρίσει για πρώτη φορά με τον Ανρί στον πάγκο της;  

Καέν – Ρεν

Η Καέν πλησιάζει ολοταχώς στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας. Σε πολύ κακή κατάσταση τελευταία. Τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Αποκλεισμός μεσοβδόμαδα από τη Ντιζόν στο Λιγκ Καπ με 3-1. Τέσσερα σερί no goal στο πρωτάθλημα. Λείπουν Ντιομαντέ και Γκενεβουά. Τουλάχιστον παραμένει αήττητη στη φετινή σεζόν εντός έδρας με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Η Ρεν βρίσκεται μόλις έναν βαθμό μπροστά από τη σημερινή της αντίπαλο. Παίζει καλό ποδόσφαιρο σε αρκετά ματς, αλλά δεν ανταμείβεται. Η εντός έδρας ήττα από τη Ρεμς με 2-0 ήταν η χειρότερη στη σεζόν. Ο Λαμουσί δεν κάθεται καθόλου άνετα στον πάγκο του. Λείπουν απόψε ο κίπερ Ντιαλό και οι αμυντικοί Ζελίν και Μπενσεμπανί. Με 4-2-3-1 και τον Μπεν Αρφά στην επίθεση. Ματς που ξεκινάει από 1-1. Η Καέν εντός έδρας μεταμορφώνεται και σκοράρει. Η Ρεν παίζει μόνο επίθεση και απόψε έχει απουσίες στα μετόπισθεν. Πιθανό goal/goal.

Νις – Αμιάν

Μεγάλη νίκη με 1-0 για τη Νις στην έδρα της Μπορντό. Ανεβάζει ρυθμούς. Πρόκριση μεσοβδόμαδα επί της Οσέρ στο Λιγκ Καπ με 3-2. Πλησιάζει την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Εκτός μάχης οι Χέρελ, Μελού, Ατάλ, Ντιαμπί και Γιορίς. Με ένα περίεργο 3-4-3 απόψε έχοντας στην επίθεση τους Μαξιμίν, Σιπριάν και Μπαλοτέλι. Η Αμιάν μπορεί να ηττήθηκε από Παρί με 5-0 και Ναντ με 2-1, αλλά χαμογέλασε στο Λιγκ Καπ επικρατώντας με 2-1 της Μετς εκτός έδρας. Στα σημεία η νίκη-πρόκριση. Πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Τρίτο σερί over. Στο πρωτάθλημα έχει 4 ήττες και 1 ισοπαλίες μέχρι τώρα μακριά από το σπίτι της. Λείπουν Μεντόζα, Κορνέ και Ζουνγκού. Με 4-2-3-1 απόψε και τον Γκόντος στην επίθεση. Δείχνει να παίρνει μπρος η Νις, την ώρα που η Αμιάν στις εξόδους ης είναι επιεικώς απαράδεκτη. Ο άσος έχει σαφέστατο προβάδισμα.

Ρεμς – Μονακό

Σπουδαίο διπλό για τη Ρεμς επί της Ρεν με 2-0. Τέταρτο σερί ματς δίχως ήττα στο πρωτάθλημα. Ακολούθησε ο αποκλεισμός-σοκ στο Λιγκ Καπ από την Ορλεάν εντός έδρας στα πέναλτι. Εκανε αλλαγές και το πλήρωσε. Με 4-3-3 απόψε και επιθετική τριπλέτα τους Ντουμπιά, Ουντίν και Σαβαριά. Η Μονακό πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα για να μπει στον σωστό δρόμο. Ο Ανρί δείχνει ανήμπορος ακόμα να τη συμμαζέψει. Τουλάχιστον στα δύο τελευταία κατάφερε να μην χάσει μένοντας στο 1-1 με την Μπριζ στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο 2-2 εντός με η Ντιζόν. Ακολουθεί πάλι αγώνας με την Μπριζ για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Απουσιάζουν Σιντιμπέ, Γιόβετις, Γκράντσιρ και Ραγκί. Τέσσερα σερί goal/goal. Η άμυνα συνεχίζει να παραπαίει. Αποτελεί κατάντια για τους Μονεγάσκους να πληρώνουν 3.00 στην έδρα της Ρεμς. Βέβαια, παράλληλα αποκτά αυτομάτως αξία η επιλογή τους παρότι έχει μεγάλο ρίσκο. Θα ποντάρω στο Χ2, ενώ και το goal/goal λογικά θα επιβεβαιωθεί για ακόμα μία φορά.

Στρασβούργο – Τουλούζ

Πάτησε στην πρώτη επτάδα το Στρασβούργο παίζοντας υποδειγματικά στην κόντρα επίθεση. Λογικά, αφού διαθέτει ταχύτατους μεσοεπιθετικούς. Εφυγε από την έδρα της Γκινγκάμπ με το 1-1.Ακολούθησε η πρόκριση στο Λιγκ Καπ με 2-0 επί της Λιλ. Πέντε ματς αήττητη. Επτά goal/goal στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της στο Σαμπιονά. Λείπουν Γκονζάλβες, Πελετιέρ, Σαντί και Εντούρ. Η Τουλούζ προσπαθεί να συνέλθει από ένα πολύ άσχημο σερί το τελευταίο διάστημα. Δύο κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα με 4-0 από τη Ναντ και 3-0 από τη Μονπελιέ. Ακολούθησε ο αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα από τη Λοριάν με 1-0. Δεν έχει σκοράρει εδώ και 300 αγωνιστικά λεπτά. Πλήγμα η απουσία του εξαιρετικού μέσου Σανκαρέ. Με 4-2-3-1 απόψε και αιχμή του δόρατος στην επίθεση τον Ισέκα. Το μομέντουμ δείχνει Στρασβούργο, αλλά το εμπιστεύομαι περισσότερο όταν βρίσκεται σε θέση αουτσάιντερ. Η Τουλούζ προβληματίζει και δεν σκοράρει καθόλου τεευταία. Καθαρό No Bet.

Σε ενδιαφέρει