Α’ Αργεντινής: Παραμένει «ψηλά» η Ουνιόν!

Με νίκη απόψε η Ουνιόν ανεβαίνει -έστω και προσωρινά- στη δεύτερη θέση.
union aldosivi

Δύο αναμετρήσεις ανοίγουν απόψε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής στη Σουπερλίγκα της Αργεντινής.

Πιο συγκεκριμένα, η Mπελγράνο υποδέχεται τη Χιμνάσια Λα Πλάτα και χρειάζεται επειγόντως τη νίκη για να βελτιώσει τη θέση της στην ειδική βαθμολογία, ενώ η Ουνιόν Σάντα Φε θέλει το τρίποντο απέναντι στην Πατρονάτο για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή.

Ανάλυση

Μπελγράνο – Χιμνάσια Λα Πλάτα

Ακόμα μια αγωνιστική μακριά από τις νίκες έμεινε η Μπελγράνο, η οποία την περασμενη εβδομάδα ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Βελέζ. Αυτό ήταν το 7ο σερί ματς χωρίς τρίποντο για την ομάδα του Οσέλα, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε χαμηλή θέση στην ειδική βαθμολογία και χρειάζεται επειγόντως βελτίωση. Επιστρέφουν σήμερα, ο μπακ Κιρόγα, ο χαφ Λούγο και ο εξτρέμ Μπρουνέτα, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του φορ Σουάρες.

Από την άλλη μεριά, η Χιμνάσια Λα Πλάτα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την… ανάγκη της Μπόκα για ροτέισον λόγω Λιμπερταδόρες και κατάφερε να πάρει τη μεγάλη νίκη με 2-1, η οποία ήταν η δεύτερη φετινή απέναντι στην ίδια αντίπαλο μετά την πρόκριση επί της πρωταθλήτριας στο κύπελλο. Αυτό ήταν το τρίτο τρίποντο σε έξι αγωνιστικές για την ομάδα του Τρόλιο, όμως αν δε βελτιωθεί στον αμυντικό τομέα, σίγουρα θα αντιμετωπίσει προβλήματα στο μέλλον. Μακριά από τη Λα Πλάτα, η ομάδα χάνει σημαντικό μέρος της δυναμικής της, έχοντας μόλις μία νίκη στις τελευταίες 15 εξόδους της. Δεν έχουν αναφερθεί αγωνιστικά προβλήματα για τους φιλοξενούμενους.

Όλα τα ματς στην Αργεντινή με σούπερ αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά! 

Εκτίμηση

Η νίκη για την Μπελγράνο σε τέτοια ματς αποτελεί μονόδρομο. Λογικά θα την πάρει, όμως δεν την εμπιστεύομαι πλήρως. Θα πάω με το λογικό εύρος τερμάτων. 2-3 goals

Ουνιόν Σάντα Φε – Πατρονάτο

Αήττητο ήταν και πάει για την Ουνιόν Σάντα Φε! Ύστερα από 17 σερί εντός έδρας ματς (10-7-0), ήρθε η ήττα με 0-3 από τη Γοδόι την περασμένη αγωνιστική, παρά το γεγονός πως η εικόνα της δεν ήταν για να χάσει. Αυτή, επίσης, ήταν η πρώτη αποτυχία μετά από τρεις σερί νίκες για την ομάδα του Μαδελόν, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση και αν επικρατήσει απόψε περνάει για την ώρα δεύτερη. Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο μπακ Μαρτίνες και τραυματίας ο μέσος Πιτόν.

Η Πατρονάτο, από τη μεριά της, κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες με αγχωτικό τρόπο, καθώς χρειάστηκε ένα γκολ του Μπαρσελό στις καθυστερήσεις για να κάμψει την αντίσταση της Ροζάριο Σεντράλ (2-1). Από τότε που ανέλαβε ο κόουτς Σιάκουα, η βελτίωση είναι εμφανής, όμως αν δεν βρεθούν λύσεις σε διάφορα… αγκάθια, όπως η άμυνα τα πράγματα θα είναι δύσκολα στη συνέχεια. Στα αγωνιστικά, εκτός έμεινα ο μπακ Πανταλεόνε και ο φορ Ρεσκαλδάνι.
Εκτίμηση
Πολύ πιο ανώτερη ομάδα διαθέτει η Ουνιόν και σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μέσα στο σπίτι της, εκεί που μέχρι την περασμένη αγωνιστική έδειχνε ανίκητη. Θα βρει αρκετές ευκαιρίες απέναντι στην αδύναμη άμυνα της Πατρονάτο. 1 & Over 2,5

Σε ενδιαφέρει