Α’ Ιταλίας: Σε κρίση η Μίλαν

Δύο σερί ήττες με κακή εμφάνιση και παιδαριώδη λάθη στην άμυνα συνθέτουν το παζλ της Μίλαν το τελευταίο διάστημα. Υπό αμφισβήτηση ο Γκατούζο.
milan

Απόψε διεξάγεται το κυρίως μενού της δέκατης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο με πέντε οριακά ματς στην σκιά του μεγάλου βραδινού ντέρμπι μεταξύ της Νάπολι και της Ρόμα.

Ανάλυση

Σασσουόλο – Μπολόνια

Το ματς θεωρείται γειτονικό και υπάρχει η σχετική κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Σασσουόλο τσίμπησε το 0-0 από τη Σαμπντόρια στη Γένοβα δείχνοντας χαρακτήρα. Μάλιστα είχε και δοκάρι με τον Μπεράρντι για να το κλέψει. Τρίτο no goal στα τέσσερα τελευταία ματς. Κάκιστη πρόσφατη παράδοση κόντρα στην Μπολόνια με 4 ήττες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 νίκη στις έξι πιο πρόσφατες μεταξύ τους συγκρούσεις. Λείπουν Μπογκά και Ντάνκαν. Κλασικό 3-4-3 με Τζούρισιτς, Μπεράρντι και Μπαμπακάρ στην επίθεση. Η Μπολόνια πανηγύρισε σαν νίκη το 2-2 με την Τορίνο, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Οι Σανταντέρ και Καλαμπρέζι τα γκολ. Εκτός έδρας ακόμα δεν έχει βρει δίχτυα. Παράλληλα μετράει εννιά no goal στα 12 τελευταία ματς. Λείπουν Ντανίλο, Ματιέλο και Ντάικς. Θα παίξει με 4-3-3 έχοντας μπροστά Παλάσιο, Σανταντέρ και Ορσολίνι. Ο ορισμός του No Bet το ματς. Η Σασσουόλο είναι μαχητική, αλλά δείχνει κατώτερη ποιοτικά από την Μπολόνια. Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να μην βλέπονται εκτός έδρας. Ως εκ τούτου μακριά κι αγαπημένοι…

Δέκατη αγωνιστική στο Καμπιονάτο με αμέτρητες επιλογές για όλα τα γούστα 

Κάλιαρι – Κιέβο

Σπαθάτο 1-1 για την Κάλιαρι στην Φλωρεντία με καρδιά χιλίων λεόντων. Κοίταξε στα μάτια την αντίπαλό της και με τον Παβολέτι έκλεψε τον βαθμό. Μάλιστα ο συγκεκριμένο παίκτης είχε περάσει σαν αλλαγή και λίγες ώρες νωρίτερα είχε γίνει πατέρας πανηγυρίζοντας αντίστοιχα Δέκα under στα 11 τελευταία ματς των γηπεδούχων. Καμία σχέση δεν έχει η φετινή αγωνιστική τους συμπεριφορά με αυτή των προηγούμενων ετών. Θα λείψουν Κλάβαν, Λυκογιάννης και Φαρίας. Με 4-3-1-2 και τους Παβολέτι –Πέδρο επιθετικό δίδυμο. Η Κιέβο δείχνει να ην έχει μέλλον στην κατηγορία. Ολοένα και χειρότερη στο χορτάρι. Άλλαξε προπονητή, αλλά ούτε η έλευση του Βεντούρα είε άμεσα αποτελέσματα. Αντιθέτως μάλιστα. Βαριά ήττα με 5-1 από την Αταλάντα χωρίς την παραμικρή αντίσταση. Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα αφού λείπουν Μπάρμπα, Τόμοβιτς, Κατσιατόρε, Πουτσιαρέλι και Τόμοβιτς. Με 4-2-3-1 θα παραταχθεί απόψε και αιχμή του δόρατος τον Στεπίνσκι. Ξεκάθαρο παιχνίδι έδρας. Η Κάλιαρι μεταμορφώνεται στη Σαρδηνία. Η ουραγός Κιέβο δείχνει να τα έχει χαμένα και συνεχίσει να αντιμετωπίζει σοβαρές απουσίες. Άσος.

Σπαλ – Φροζινόνε

Απίστευτο διπλό κόντρα στη Ρόμα με 2-0 για την Σπαλ. Η μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν. Πάνω από μισό αιώνα είχε να κερδίσει στη Ρώμη. Στο ζενίθ η ψυχολογία. Βέβαια το δύσκολο είναι να διαχειριστεί τα ματς που ξεκινάει η ίδια από ρόλο φαβορί. Τα γκολ Πετάνια και Μπονιφάτσι. Εκτο διαδοχικό ματς με σύνολο τερμάτων «2-3». Θα λείψουν ο κίπερ Μιλίνκοβιτς απόψε και οι Κούρτιτς, Τζουρού και Σίμιτς. Με 3-5-2 και τους Πετάνια Παλόσκι επιθετικό δίδυμο. Η Φροζινόνε έρχεται από το εντυπωσιακό 3-3 κόντρα στην Έμπολι. Ματς που είχε τρελές διακυμάνσεις στο σκορ. Με αυτογκόλ μπήκε νωρίς σε θέση οδηγού, βρέθηκε να χάνει 2-1, το έφερε τούμπα σε 3-2 με δύο γκολ του Τσιοφάνι, αλλά ισοφαρίστηκε δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Τέταρτο σερί over, τα τρία πιο πρόσφατα ήταν goal/goal. Ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ στις φετινή σεζόν. Θα ψάξει το πρώτο τρίποντο απόψε παίζοντας με 3-4-3 και τον Τσιοφάνι λίγο πιο μπροστά από τους Κάμπελ και Τσιάνο. Μονόδρομος το goal/goal στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Με φόρα η Σπαλ από το διπλό στη Ρώμη, από ροντέο σε ροντέο πετάει η Φροζινόνε. Μάχη που δείχνει να ξεκινάει από 1-1!

Τζένοα – Ουντινέζε

Απίστευτη ισοπαλία στο Τορίνο κόντρα στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους για την Τζένοα με 1-1. Θετικότατο ντεμπούτο στον πάγκο για τον Γιούριτς. Απόψε θέλει να φτάσει και στην πρώτη της νίκη με το νέο τεχνικό. Τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της ήταν goal/goal. Ο κίπερ Μαρκέτι απουσιάζει, όπως οι Σπόλι, Φαβίλι. Με 3-4-1-2 και τον Λάζοβιτς πίσω από το επιθετικό δίδυμο Πιόντεκ και Κουαμέ. Η Ουντινέζε βρίσκεται σε κάθετη πτώση μετρώντας τέσσερις κολλητές ήττες. Μάλιστα οι τρεις σημειώθηκαν εντός έδρας. Μάλιστα έφτασε τα έξι διαδοχικά ματς με σύνολο τερμάτων «2-3». Εκτός μάχης οι Πετζέλα, Μασίς, Ινγκλεσον, Νούιτινκ και Τεόντορστικ. Δεδομένο το 3-5-2 με δίδυμο στην επίθεση τους Ντε Πάου και Λαζάνια. Ο πρώτος θα κινείται λίγο πιο πίσω ως κρυφός φορ. Αρχικά σκέφτηκα το goal/goal και το σύνολο τερμάτων «2-3», αλλά επειδή στη Γένοβα έχει τρομερή κακοκαιρία ο αγωνιστικός χώρος θα βρίσκεται σ κακή κατάσταση. Δεν θα μπλέξω…

Μίλαν – Σαμπντόρια

Η Μίλαν βρίσκεται σε πολύ περίεργο μονοπάτι. Υπάρχει έντονος προβληματισμός μετά τις κολλητές ήττες με 1-0 από την Ίντερ στο τοπικό ντέρμπι μίσους και το μεσοβδόμαδα εντός έδρας 1-2 από την Μπέτις για το Γιουρόπα. Κόντρα στους Ισπανούς ήταν πολύ κακή για 70 λεπτά, βρέθηκε δίκαια πίσω με 2-0 και όταν αντέδρασε ήταν αργά. Απλώς μείωσε με τον Κουτρόνε στο 83’. Εξι goal/goal στα επτά τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Λείπουν Στρίνιτς, Μοντολίβο και Καλντάρα. Καθαρό 4-4-2 από τον υπό τρελή πίεση Γκατούζο, με επιθετικό δίδυμο τους Κουτρόνε – Ιγκουαϊν. Η Σαμπντόρια κόλλησε στο 0-0 με τη Σασσουόλο, αποτέλεσμα δίκαιο. Μάλιστα στο πρώτο μέρος γλίτωσε 2-3 φορές από κλασικές ευκαιρίες της αντιπάλου της. Εφτασε τα επτά no goal στα εννιά φετινά ματς. Λείπει ο αμυντικός Ρετζίνι. Θα παραταχθεί με το σύνηθες 4-3-1-2 έχοντας επιθετικό δίδυμο τους Κουαλιαρέα και Νεφρέλ, ενώ πίσω τους θα κινείται ο Ραμίρες. Το χέρι δεν πάει με τίποτα στον άσο της Μίλαν και μάλιστα σε αποδόσεις του 1.55. Ψάχνει μεν αντίδραση, αλλά δεν έχει ψυχολογία και παράλληλα δεν αποφεύγει το λάθος στα μετόπισθεν με τίποτα. Ως εκ τούτου το goal/goal στα επίπεδα του 1.75 αποτελεί μονόδρομο.

Σε ενδιαφέρει