Σαμπντόρια – Σασσουόλο: Ελλείψεις στους φιλοξενούμενους

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί απόψε η Σασσουόλο στο Λουίτζι Φεράρις κόντρα στη Σαμπντόρια.
bereszynski politano azione sampdoria sassuolo

Με τη μάχη της Σαμπντόρια με τη Σασσουόλο στη Γένοβα ολοκληρώνεται απόψε η αναμέτρηση της ένατης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο.

Τα προγνωστικά μου

Σαμπντόρια – Σασσουόλο: 1 (2.10)

Ανάλυση

Τεράστιο διπλό για τη Σαμπντόρια επί της Αταλάντα με 1-0. Αγωνίστηκε με πρώτο μέλημα τα μηδέν στα μετόπισθεν. Πιέστηκε στο πρώτο 20λεπτο. Ισορρόπησε στη συνέχεια. Πήρε το τρίποντο με κεφαλιά του Τονέλι στο 76’ έπειτα από στατική φάση. Με νίκη ή ισοπαλία απόψε παραμένει ολομόναχη στην πέμπτη θέση. Μεγάλο της όπλο η άμυνα που είναι η καλύτερη στην κατηγορία. Εφτασε τα τέσσερα under στα πέντε τελευταία ματς. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα είχαν σύνολο τερμάτων «0-1». Απουσιάζει μόνο ο αμυντικός Ρετζίνι. Θα παραταχθεί με 4-3-3 και τον Καπράρι να κινείται λίγο πιο πίσω από Ντεφρέλ και Κουαλιαρέλα στην επίθεση.

Οριακή μάχη στη Γένοβα ανάμεσα σε Σαμπντόρια και Σασσουόλο με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων 

Η Σασσουόλο πραγματοποιεί ως τώρα πάρα πολύ καλή σεζόν για τα δεδομένα της. Όχι μόνο παραμένει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αλά φλερτάρει έντονα με τις ευρωπαϊκές θέσεις. Τρεις ήττες έχει υποστεί μέχρι τώρα στη σεζόν, όλες εντός προγράμματος από Γιουβέντους, Μίλαν και την πρόσφατη με 2-0 από τη Νάπολι. Λειτουργεί σαν να διαλέγει ποια παιχνίδια θα… χτυπήσει. Μετράει επτά goal/goal στις δέκα πιο πρόσφατες εξόδους της μαζί με την περσινή σεζόν. Σημαντικές οι απώλειες των Ροζέριο, Ντάνκαν, Μπογκά και του εξαιρετικού φορ Μπόατενγκ. Με 3-4-3 και τους Μπεράρντι, Τζούρισιτς και Μπαμπακάρ στην επίθεση.

Πιθανές ενδεκάδες

Σαμπντόρια (4-3-3)

Αουντέρο

Μπερεζίνσκι

Άντερσεν

Τονέλι

Μούρου

Μπαρέτο

Εκνταλ

Πράετ

Καπράρι

Κουαλιαρέλα

Ντεφρέλ

Σασσουόλο (3-4-3)

Κονσίλι

Μάρλον

Φεράρι

Μανιάνι

Μουράμπια

Λιρόλα

Μανιανέλι

Ντι Φραντζέσκο

Μπεράρντι

Τζούρισιτς

Μπαμπακάρ

Εκτίμηση

Πολύ καλή επιλογή ο άσος πάνω από το 2.00 στα δικά μου μάτια. Η Σαμπντόρια στη Γένοβα παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, βγάζει ενέργεια επιθετικά και έχει την τύχη να αντιμετωπίζει απόψε μια ελλιπέστατη Σασσουόλο. Μαχητικοί οι φιλοξενούμενοι, θα το παλέψουν όσο μπορούν, αλλά στο τέλος έχω την αίσθηση πως θα λυγίσουν.

Σε ενδιαφέρει