Αγγλία: Ευκαιρία για τη Σάντερλαντ

Σέντρα στη 14η αγωνιστική για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.
Sunderland v Peterborough United Sky Bet League One

Πλήρης δράση στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας με τη 14η αγωνιστική στη Λιγκ 1 και στη Λιγκ 2.

Ανάλυση

Μπλάκμπουλ – Γουίμπλεντον

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Μπλάκμπουλ κόντρα στη Σάντερλαντ την προηγούμενη αγωνιστική λόγω των πολλών διεθνών ποδοσφαιριστών. Κάθε αναβολή είναι ένα καλό νέο για τις ομάδες των μικρότερων κατηγοριών, αφού έχουν λίγο χρόνο να πάρουν μια ανάσα από το εξαντλητικό πρόγραμμα. Στο αμέσως προηγούμενο ηττήθηκε με 2 – 1 από τους νέους της Γουέστ Μπρομ για το Λιγκ Τρόφι, οπότε δεν τα έβαψε και μαύρα. Τώρα είναι στη μέση της βαθμολογίας έχοντας όμως και δύο ματς λιγότερα.

Αναμενόμενη και δίκαιη ήττα για τη Γουίμπλεντον στο εντός έδρας από την Πόρτσμουθ με 2 – 1. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ήδη πίσω στο σκορ με 2 – 0, μείωσε απλά στο 63’ χωρίς να καταφέρει κάτι περισσότερο. Αυτή ήταν η 8η ήττα της στα τελευταία 10 ματς του πρωταθλήματος και το κλίμα δεν είναι καλό ούτε για τον προπονητή της, που είναι στον πάγκο τα τελευταία 6 χρόνια.

Εκτίμηση: Καλύτερη ομάδα η Μπλάκπμπουλ, σε καλύτερη κατάσταση και πιο ξεκούραστη. Άσος.

Σούπερ αποδόσεις και πλήθος ειδικών στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας 

Πόρτσμουθ – Φλίτγουντ

Χωρίς να κάνει… έξαλλα πράγματα, η Πόρτσμουθ πήρε τη νίκη στην έδρα της Γουίμπλεντον επικρατώντας με 2 – 1. Καθάρισε ουσιαστικά το παιχνίδι στο μισάωρο όταν διαμόρφωσε το υπέρ της σκορ στο 2 – 0 και απλά είδε την εστία της να παραβιάζεται στο 63’ χωρίς να κινδυνεύσει όμως ιδιαίτερα. Παραμένει στην 1η θέση και φυσικά δεν μπορεί να μην στοχεύει στην απευθείας άνοδο.

Από νίκη προέρχεται και η Φλίτγουντ. Επικράτησε με 2 – 1 της Σριούσμπερι έχοντας πάρει προβάδισμα στο ημίωρο του αγώνα με δύο τέρματα διαφορά. Στο 57’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, με τους γηπεδούχους να διατηρούν πολύ εύκολα το προβάδισμά τους. Στα τρία τελευταία έχει δύο νίκες και μόλις μία ισοπαλία και τώρα καλείται να δείξει ότι μπορεί να μείνει εκεί στα ψηλά της βαθμολογίας. Δύσκολο πάντως.

Εκτίμηση: Η Πόρτσμουθ είναι ανώτερη και μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα, παραμένοντας ακόμα μία εβδομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σριούσμπερι – Σάντερλαντ

Ήττα για τη Σριούσμπερι που πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ έφυγε με το 2 – 1 από την έδρα του αντιπάλου της. Μόλις στο 28’ ήταν πίσω στο σκορ με 2 – 0 και μείωσε το σκορ στο 57’ χωρίς όμως να δείξει συνέχεια. Παραμένει χαμηλά με μόλις δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και τώρα καλείται να δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί την πίεση.

Ξεκούραστο το μεγάλο όνομα της κατηγορίας, αφού το ματς της Σάντερλαντ κόντρα στην Μπλάκμπουλ αναβλήθηκε λόγω των πολλών διεθνών. Στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι που τελικά έπαιξε ήταν αυτό κόντρα στην Καρλάιλ για το Λιγκ Τρόφι, που επικράτησε με σκορ 3 – 1. Έχει μείνει λίγο πίσω βαθμολογικά, αφού είναι στην 5η θέση με παιχνίδι λιγότερο και φυσικά ο στόχος της είναι η απευθείας άνοδος.

Εκτίμηση: Η Σάντερλαντ είναι καλύτερη ομάδα και από τη στιγμή που το διπλό είναι τόσο υψηλά, θα τον τιμήσω. Διπλό.

Φόρεστ Γκριν – Τσέλτεναμ

Ήττα για τη Φόρεστ Γκριν, καθώς δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στην έδρα της Νορθάμπτον, χάνοντας με 2 – 1. Προηγήθηκε στο 43’, στο 63’ ισοφαρίστηκε και δέχθηκε γκολ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων. Κρατά όμως την αξιόμαχη εμφάνισή της. Αυτή ήταν και η πρώτη της φετινή ήττα, αλλά δεν είναι στις θέσεις των πλέι – οφ λόγω των πολλών ισοπαλιών. 11/13 GG στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναβλήθηκε το ματς της Τσέλτεναμ με αντίπαλο τη Γέοβιλ και έτσι έχει να αγωνιστεί από τις 6 Οκτωβρίου. Έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία εννιά παιχνίδια της και φυσικά είναι σε τραγική κατάσταση. Έχει αλλάξει ήδη προπονητής μέσα στη σεζόν.

Εκτίμηση: Σε κάκιστη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι. Πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων. Άσος.

Σε ενδιαφέρει