Nations League Β’: Χωρίς Μπέιλ και Ράμσεϊ οι Ουαλοί

Χωρίς τους ηγέτες της θα παραταχθεί απόψε η Ουαλία στο Δουβλίνο κόντρα στους Ιρλανδούς.
ireland wales

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Nations League για τον πρώτο και τον τέταρτο όμιλο του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας.

Ανάλυση

Ουκρανία – Τσεχία

Με φόρα έχει μπει στο Nations League η Ουκρανία επικρατώντας της Τσεχίας με 2-1 και της Σλοβακίας με 1-0. Ακολούθησε ρεπό στον όμιλο, το οποίο εκμεταλλεύτηκε παίζοντας ένα άκρως ανταγωνιστικό φιλικό με την Ιταλία και παίρνοντας το 1-1. Σκόρερ της ισοφάρισης  Μαλινόφσκι στο 62’. Βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ μετρώντας οχτώ ματς δίχως ήττα. Τα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα ήταν goal/goal. Λείπει ο Μπεσέντιν. Δεν αλλάζει το 4-1-4-1 με φουνταριστό τον Γιάρεμτσουκ. Η Τσεχία μπορεί στην πρεμιέρα να ηττήθηκε από τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά ρέφαρε βγάζοντας μεγάλο διπλό στην Σλοβακία με 2-1. Το γκολ της νίκης ο Σκικ στο 76’. Τρίτο σερί goal/goal και πέμπτο over στα έξι τελευταία. Ουσιαστικά απόψε παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρωτιά. Πλήγμα η απουσία του μέσου Σούτσεκ που είναι τιμωρημένος. Δεδομένο το 4-2-3-1 με τον Σικ στην κορυφή της επίθεσης και από πίσω τους Βίντρα, Ζρμχάλ και Ντότσκαλ.

Η ενέργεια που βγάζει η Ουκρανία, η αγωνιστική της άνοδος και η δύναμη της έδρας δίνουν σημαντικό προβάδισμα στον άσο. Οι Τσέχοι έκαναν το κομμάτι τους στην Σλοβακία, αλλά δύσκολα θα βγάλουν δεύτερο κολλητό εκτός έδρας μεγάλο αποτέλεσμα. Άσος.

 

 

Ιρλανδία – Ουαλία

Ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ στον όμιλο η Ιρλανδία μένοντας στο 0-0 με τη Δανία. Σήμερα θα ψάξει τη ρεβάνς για την βαριά τεσσάρα που δέχτηκε στην Ουαλία στον πρώτο γύρο. Παράλληλα προέρχεται από τρία goal/goal στα τέσσερα τελευταία ματς. Απόψε θα παραταχθεί χωρίς Κόουλμαν, Γουόρντ και Γουόλτερς. Ο Ο’ Νιλ θα παρατάξει τους γηπεδούχους με 5-3-2 και τον Χέντρικ λίγο πιο από τον φουνταριστό Λονγκ. Η Ουαλία δεν πατάει καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα. Ηττα στο Nations League από τη Δανία με 2-0 και ακόμα μία σε φιλικό από τους Ισπανούς με 4-1. Αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν στο τελευταίο πληρώνοντας τις απουσίες της. Το χειρότερο είναι ότι παραμένουν αυτές, αφού καλείται να παραταχθεί χωρίς τους ηγέτες Μπέιλ και Ράμσεϊ. Παράλληλα δεν υπολογίζονται Λέντλι, Μέφαμ και Λόκιερ. Κλασικό 4-4-2 απόψε για τους φιλοξενούμενους με Ρόμπερτς και Βόουκς στην επίθεση.

Οριακό ματς. Στην πίεση η Ιρλανδία. Παίζει τα ρέστα της. Η Ουαλία θεωρητικά είναι ανώτερη, αλλά χωρίς τους ηγέτες της δεν στρίβει με τίποτα. Οι απουσίες των φιλοξενούμενων με οδηγούν στον άσο περιμένοντας μια άκρως αποφασισμένη Ιρλανδία απόψε.

Σε ενδιαφέρει