Ρωσία – Σουηδία: Το μομέντουμ δείχνει άσο

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ρωσία, που θέλει απόψε να κάνει το 2/2 στο Nations League κόντρα στη Σουηδία που ψάχνεται.
Ρωσία – Σουηδία: Το μομέντουμ δείχνει άσο

Για τη δεύτερη αγωνιστική του Γκρουπ Β’ συγκρούονται απόψε η Ρωσία με τη Σουηδία στο Καλίνιγκραντ.

Τα προγνωστικά μου

Ρωσία – Σουηδία: 1 (2.30)

Ανάλυση

Με φόρα από την εξαιρετική πορεία της στο Μουντιάλ η Ρωσία μπήκε με το δεξί στο Nations League καθαρίζοντας την Τουρκία εκτός έδρας 2-1 στην πρεμιέρα των ομίλων χάρη στα γκολ των Τσερίσεφ και Τζιούμπα. Ακολούθησε μια μεγαλοπρεπέστατη πεντάρα στο φιλικό με τους Τσέχους (5-1). Τέσσερα διαδοχικά goal/goal και πέντε over στα έξι τελευταία ματς. Λείπει ο μέσος Ερχόχιν απόψε. Θα παραταχθεί με 4-2-3-1 έχοντας τον Τζιούμπα σε ελεύθερο ρόλο στην επίθεση και ακραίους στη μεσαία γραμμή τους Γκολοβίν και Τσερίσεφ.

Ρωσία – Σοουηδία με αμέτρητες επιλογές και πληθώρα ειδικών στοιχημάτων 

Η Σουηδία αποκλείστηκε στο Μουντιάλ από τους Αγγλους με 2-0. Ακολούθησε η φιλική ήττα από την Αυστρία με 2-0. Στην πρεμιέρα του Nations League υπέστη ήττα σοκ από τους Τούρκους με 3-2. Προηγήθηκε 2-0 με Τέλιν και Κλάεσον, αλλά δέχτηκε τρία γκολ από το 51’ μέχρι το φινάλε. Τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της ήταν no goal. Ο Άντερσον αποφάσισε απόψε να καλέσει μερικά νέα πρόσωπα θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα. Εκτός έμειναν Χουλτ, Χελάντερ, Εκνταλ, Γιάνσον και Σέμα. Θα παραταχθεί με 4-4-2 έχοντας παρτενέρ του Μπεργκ στην επίθεση τον Γκουϊντέτι.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρωσία (4-2-3-1)

Λούνεφ

Σμόλνικοφ

Κουντριάσοφ

Φερνάντες

Τζικίγια

Ζόμπνιν

Τζαγκόεφ

Τσερίσεφ

Ιόνοφ

Γκολόβιν

Τζιούμπα

Σουηδία (4-4-2)

Όλσεν

Λούστιγκ

Λίντελοφ

Γκράνκβιστ

Αουγκούστινσον

Κλάεσον

Χίλιεμαρκ

Σεμ.Λάρσον

Σαμ Λάρσον

Γκουιντέτι

Μπεργκ

Εκτίμηση

Το μομέντουμ δείχνει άσο. Η Ρωσία έρχεται με φόρα από το Μουντιάλ και έχει σύμμαχο την έδρα. Οι Σουηδοί βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, έχουν απουσίες και βρίσκονται σε φάση δοκιμών. Ως εκ τούτου θα στηρίξω τη νίκη της Ρωσίας που με νίκη στρογγυλοκάθεται στην κορυφή του ομίλου.

Σε ενδιαφέρει