Γιουρόπα Λιγκ (Η’ όμιλος): Απειλεί ο Απόλλωνας

Αποφασισμένος να πουλήσει πολύ ακριβά ο τομάρι του είναι απόψε ο Απόλλωνας κόντρα στους ντεφορμέ Μασσαλούς.
apollonlemesou mareille

Δεύτερη αγωνιστική στον όγδοο όμιλο με τον Απόλλωνα Λεμεσού να υποδέχεται τη Μαρσέιγ στο ΓΣΠ και την Φρανκφούρτη να φιλοξενεί τη Λάτσιο στην Κόμερτσμπανκ Αρένα.

Ανάλυση

Απ. Λεμεσού – Μαρσέιγ

Χωρίς την παραμικρή πίεση καθάρισε την Α.Ε. Παραλιμνίου με 5-0 στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος ο Απόλλωνας και μπαίνει στο σημερινό ματς με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Δύο γκολ ο Μπρου, σκόραρε και ο φορμαρισμένος Παππουλής. Τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Μοναδική απώλεια αυτή της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων από τη Λάτσιο ση Ρώμη με 2-1. Πάλεψε, μόχθησε, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Ζελάγια στο 87’. Τα 3 από τα  τελευταία παιχνίδια της ήταν over. Σήμερα θα λείψουν Γούστε και Κυριάκου. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 με τους Παππουλή, Περέιρα και Καραγιόλ πίσω από τον φουνταριστό Μαγκλίτσα. Η Μαρσέιγ μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα δείχνει να ξεφουσκώνει γνωρίζοντας τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς. Η μία εξ αυτών σημειώθηκε στην πρεμιέρα των ομίλων εντός έδρας από την Φρανκφούρτη με 2-1 παρότι αγωνίστηκε για πάνω από 20 λεπτά με παίκτη παραπάνω. Πιο πρόσφατη η ήττα από τη Λιλ για το Σαμπιονά με 3-0. Και τα τρία τέρματα τα δέχτηκε μετά το 65’. Τα εννιά φετινά της παιχνίδια σε πρωτάθλημα αι Ευρώπη ήταν over. Τα επτά εξ αυτών εμφάνισαν over 3,5. Αγκάθι οι απουσίες των Ραμί στην άμυνα και Τοβέν στην επίθεση. Με 4-2-3-1 και τον Μήτρογλου να σηκώνει το βάρος της επίθεσης. Από τα άκρα θα βγαίνουν Οκάμπος και Λόπεζ, ενώ κρυφός φορ θα παίξει ο Παγέ.

Ο Απόλλωνας στο σπίτι του δημιουργεί πάμπολλες φάσεις και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Το στυλ παιχνιδιού της Μαρσέιγ αποτελεί εγγύηση για… ροντέο. Ματς που η λογική λέει πως θα επιβεβαιώσει τα πολλά τέρματα, ενώ καθαρά λόγω μομέντουμ μου αρέσει και το 1Χ σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

 

[image 2]Φρανκφούρτη – Λάτσιο

Μεγάλο διπλό στην πρεμιέρα των ομίλων για την Φρανκφούρτη με 2-1 επί της Μαρσέιγ, σε ένα ματς που την στράβωσε πολλάκις. Εμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό, ισοφάρισε με τον Τόρο στο 52’, έχασε με αποβολή τον Βίλεμς στο 59’, αλλά με μια υποδειγματική κόντρα στο 89’ πανηγύρισε έξαλλα το τρίποντο χάρη σε τέρμα του Γιόβιτς. Στην Μπουντεσλίγκα έρχεται από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση επικρατώντας του Αννόβερου με 4-1. Τρέχει ένα σερί έξι διαδοχικών goal/goal. Απουσιάζουν σήμερα Πασιένσα και Σαλσίδο. Δεν αλλάζει το 3-5-2 με τους Ρέμπιτς και Άλερ στην επίθεση. Η Λάτσιο κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Λεμεσού την πρώτη αγωνιστική και οδηγεί την κούρσα του ομίλου μαζί με τα σημερινή του αντίπαλο. Επαιξε με κάποιες αλλαγές και το ίδιο θα συμβεί κι απόψε. Πεσμένη η ψυχολογία μετά την ήττα στο τοπικό ντέρμπι μίσους του Καμπιονάτο από τη Ρόμα με 3-1. Αυτό ήταν το τέταρτο διαδοχικό goal/goal και over. Ο Ινζάγκι ξεκαθάρισε ότι θα κάνει ροτέισον αφού ακολουθεί ντέρμπι με τη Φιορεντίνα στην Ιταλία. Σύστημα πάντως δεν θα αλλάξει παίζοντας με 3-5-2 και τον Κορέα λίγο πιο πίσω από τον Καϊσέδο στην επίθεση.

Ματς κομμένο και ραμμένο για goal/goal. Θεωρητικά η ισοπαλία μπορεί να μην τις χαλάει, αφού θα τις κρατήσει στην κορυφή του ομίλου, αλλά ακόμα και αν επιβεβαιωθεί δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα έρθει χωρίς τέρματα. Αμφότερες ομάδες που παίζουν πολύ επιθετικά, αλλά παράλληλα δεν αποφεύγουν το λάθος στα μετόπισθεν.

Σε ενδιαφέρει