Αγγλία: Αντιδρά η Σάντερλαντ

Ένατη αγωνιστική στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, με τη δράση να μην σταματά.
vs

Φουλ αγωνιστική δράση στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας με τη Λιγκ 1 και Λιγκ 2 να βρίσκονται στην 9η αγωνιστική τους μέρα.

Όλες οι αναμετρήσεις κάνουν σέντρα στις 17:00.

Ανάλυση

Τζίλιγχαμ – Πιτέρμπορο

Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα η Τζίλιγχαμ, όπως άλλωστε συμβαίνει συνήθως και ηττήθηκε στην έδρα της Ρότσντεϊλ με σκορ 3 – 0. Έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 9’, στο 18’ έγινε και το 2 – 0, οπότε… αντίο ζωή. Το πολύ καλό της ξεκίνημα στη σεζόν με δύο νίκες, δεν σημαίνουν τίποτα πλέον, αφού έχει να νικήσει 6 αγώνες για το πρωτάθλημα, στους οποίους έχει μόλις έναν βαθμό.

Είχε το ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Πόρτσμουθ η Πιτέρμπορο και ηττήθηκε με 2 – 1 εντός έδρας. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέβη ό,τι συνέβη στο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται το άγχος των γηπεδούχων και να κλειδώνουν τη νίκη τους με δύο γκολ στο 62’ και το 75’. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Πιτέρμπορο και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, αλλά βρίσκεται μόλις στο – 1.

Δεν σημαίνει ότι μία ήττα θα καταστρέψει ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα η Πιτέρμπορο. Πάμε με το διπλό.

Φουλ δράση με πολλές επιλογές σε συμφέρουσες αποδόσεις στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας  

Πόρτσμουθ – Γουίκομ

Πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Πιτέρμπορο η Πόρτσμουθ, δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό στην κατηγορία. Οι «πομπέις» υποχρέωσαν τους γηπεδούχους στην πρώτη τους ήττα και βρέθηκαν πλέον στην πρώτη θέση, σε ένα αποτέλεσμα που άξιζαν 100%. Απέδειξε ότι είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο και τώρα θέλει να δώσει συνέχεια μετά τη μεγάλη της νίκη.

Υποδέχθηκε την Όξφορντ η Γουίκομ και έπειτα από ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, δεν υπήρξε σκορ (0 – 0), με τις δύο ομάδες να μην αξίζουν κάτι. Το θέμα βέβαια για τη Γουίκομ είναι ότι παραμένει με μόλις μία νίκη στη σεζόν, είναι μόλις έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τώρα φιλοξενείται στην έδρα της καλύτερης ομάδας στην κατηγορία.

Δεν τίθεται καμία σύγκριση των δύο ομάδων. Η Πόρτσμουθ μετά τη νίκη επί της Πιτέρμπορο θέλει να παραμείνει στην κορυφή. Άσος.

Σάντερλαντ – Ρότσντεϊλ

Ήττα – σοκ για τη Σάντερλαντ στην έδρα της Μπέρτον με σκορ 2 – 1. Έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 19’ και πριν συνέλθει δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 36’. Μείωσε στο 54’, αλλά χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που αγνοεί τη νίκη και απέχει από την κορυφή πέντε βαθμούς, άρα το σημερινό ματς προσθέτει και το «πρέπει» στην αποστολή των γηπεδούχων.

Μεγάλη νίκη για τη Ρότσντεϊλ στην έδρα της επί της Τζίλιγχαμ με σκορ 3 – 0. Η νίκη ήρθε τόσο εύκολα, όσο δείχνει το τελικό σκορ, αφού πριν το εικοσάλεπτο το σκορ ήταν στο 2 – 0. Το τρίτο γκολ ήρθε στο 64’ σε πολύ χαμηλούς ρυθμούς και με τη Ρότσντεϊλ να κάνει και μια μίνι – συντήρηση. Για τρίτο ματς χωρίς ήττα (δύο νίκες), ενώ για δεύτερο σερί σκόραρε τρεις φορές.

Έχει μείνει πολύ καιρό χωρίς νίκη η Σάντερλαντ και μέσω της έδρας της θέλει αντίδραση. Άσος.

Φόρεστ Γκριν – Κρόουλι

Θετική η παρουσία της Φόρεστ Γκριν στην έδρα της Μίλτον Κέινς Ντονς, μένοντας στο 1 – 1 και θα μπορούσε να αποδράσει και με τη νίκη. Έμεινε κόντρα στη ροή του αγώνα πίσω στο σκορ στο 31’ και δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο από το να συνεχίζει να πιέζει, ψάχνοντας την ισοφάριση. Στο 80’ βρήκε το γκολ που άξιζε με εκτέλεση πέναλτι. Μπορούσε και την ανατροπή ακόμα και μετά την ισοφάριση.

Εντός έδρας νίκη για την Κρόουλι με σκορ 2 – 0 επί της Μόρκαμ. Παρ’ όλα αυτά, δεν έκανε καμία σπουδαία ευκαιρία, αλλά ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 52’ ενώ βρήκε και το δεύτερο γκολ στο 55’, με το σκορ να μένει σε αυτά τα επίπεδα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Κρόουλι που πήρε μια βαθμολογική ανάσα.

Μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αφού βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Επιλογή μας το G/G.

Σε ενδιαφέρει