Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Παρέλαση αστέρων στο Άνφιλντ

Ματσάρα στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ για το 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν που έχει αρκετές ελλείψεις.
Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Παρέλαση αστέρων στο Άνφιλντ

Ένα ματς που υπενθυμίζει τη σημασία του Τσάμπιονς Λιγκ με το «καλημέρα».

Η Λίβερπουλ που φέτος δείχνει πιο ισχυρή από κάθε άλλη χρονιά, υποδέχεται την πολύ ποιοτική και ζάμπλουτη Παρί Σεν Ζερμέν, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της διοργάνωσης.

Ο Τούρκος, Τσακίρ, διαιτητής της αναμέτρησης.

Σέντρα στις 22:00.

Τα προγνωστικά μου

Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Over 3,5 (2.30)

Ανάλυση

Ποιος να το έλεγε ότι η Λίβερπουλ πάει για πρωτάθλημα και αυτό να ισχύει ακόμα έπειτα από πέντε αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ. Κι όμως, οι «κόκκινοι» έπειτα από 28 χρόνια δείχνουν πιο έτοιμοι από ποτέ για τον τίτλο, κάτι που έχει να κάνει με το «5 στα 5» στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και πολύ περισσότερο με την τελευταία της νίκη επί της Τότεναμ (1 – 2) και μάλιστα μέσα στο «Γουέμπλεϊ». Σκόρερ για την ομάδα του Κλοπ οι Βαϊνάλντουμ (39’) και Φιρμίνο (54’) με την ίδια να στέκεται τυχερή σε αυτές τις φάσεις λόγω των παιδικών σφαλμάτων του αναπληρωματικού τερματοφύλακα της Τότεναμ, Βορμ. Τελευταία ήττα στο «Άνφιλντ» για το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν το μακρινό 2014 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σκέφτεται αλλαγές ο Κλοπ ώστε να αναζωογονήσει την κατάσταση, με τους Χέντερσον και Φαμπίνιο να είναι πιθανοί για να μπουν στην ενδεκάδα. Αμφίβολος είναι ο Φιρμίνο, λόγω τραυματισμού στο μάτι. Σταθερά εκτός Λαλάνα και Λόβρεν.

 

Οι επενδύσεις που έχει κάνει τη Παρί Σεν Ζερμέν τα τελευταία χρόνια είναι για να τη φέρουν στην κορυφή του Τσάμπιονς Λιγκ άμεσα και από τη στιγμή που η πορεία διακόπτεται συνεχώς στους «16», ο Ουνάι Έμερι αποχώρησε και τη θέση του προπονητή ανέλαβε ο Γερμανός, Τόμας Τούχελ, που η αλήθεια είναι ότι δεν… εντυπωσίασε με την Ντόρτμουντ. Στο μεταγραφικό σκέλος δεν κινήθηκε ιδιαίτερα, αφού ήταν στο μικροσκόπιο της Uefa λόγω των περσινών μεταγραφών των Νεϊμάρ και Εμπαπέ, οπότε φέτος κινήθηκε λίγο πιο «σεμνά». Ο Μπουφόν αποκτήθηκε ως ελεύθερος, ενώ έδωσε 50 εκατ. ευρώ για τους Μπερνάτ και Κέρερ από την Μπάγερν Μονάχου και Σάλκε αντίστοιχα, με τον δεύτερο να είναι περισσότερο ως επένδυση ύψους 37 εκατομμυρίων. Στη Γαλλία συνεχίζει τον «περίπατο» ενώ την Παρασκευή κόντρα στη Σεντ Ετιέν (4 – 0) ξεκούρασε τους Εμπαπέ και Νεϊμάρ που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Εκτός για το σημερινό οι τιμωρημένοι, Μπουφόν, Βεράτι και φυσικά οι τραυματίες εδώ και καιρό, Ντάνι Άλβες και Κουρζαβά.

Πιθανές ενδεκάδες

Λίβερπουλ (4 – 3 – 3)

Άλισον

Αλεξάντερ – Άρνολντ

Φαν Ντάικ

Γκόμεζ

Ρόμπερτσον

Μίλνερ

Χέντερσον

Κεϊτά (Φαμπίνιο)

Σαλάχ

Στάριτζ

Μανέ

Παρί Σεν Ζερμέν (4 – 3 – 3)

Αρεολά

Μενιέ

Τιάγκο Σίλβα

Κιμπέμπε

Μπερνάτ

Μαρκίνιος

Ραμπιό

Ντι Μαρία

Εμπαπέ

Καβάνι

Νεϊμάρ

Εκτίμηση

Όλα τα φετινά ματς της Παρί Σεν Ζερμέν είναι στο Over 3,5 ενώ και η Λίβερπουλ αρχίζει να δέχεται γκολ, όπως συνέβη με Λέστερ και Τότεναμ. Θα μου φανεί απίθανο αν Εμπαπέ ή Νεϊμάρ δεν βρουν δίχτυα. Δεν χρειάζεται να μπλέξουμε με σημείο σε τέτοιο ματς. Το Over 3,5 είναι σε καλή απόδοση. Σε αξιοπρεπείς αποδόσεις και το G/G & Over 2,5 και σε σούπερ τιμές το G/G & Over 3,5.

Μόλις ανακοινωθούν οι ενδεκάδες θα επιβεβαιώσω και ένα ποντάρισμα στον πιο φορμαρισμένο παίκτη του κόσμου αυτή τη στιγμή, τον Εμπαπέ, ενώ από Λίβερπουλ αν δεν βρεθεί ο Φιρμίνο στην ενδεκάδα, μπορεί μια επιλογή μας να είναι ο Στάριτζ που είναι ξεκούραστος.

Σε ενδιαφέρει