Αρης – Λεβαδειακός: Η μεγάλη επιστροφή

Για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα ο Αρης θα παίξει στη φυσική του έδρα το «Κλ. Βικελίδης».
Αρης – Λεβαδειακός: Η μεγάλη επιστροφή

Με την αναμέτρηση του Αρη κόντρα στον Λεβαδειακό πέφτει η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Τα προγνωστικά μου

Αρης – Λεβαδειακός: 1 & under 3,5 (2.00)

Ανάλυση

Από τις ομάδες που εντυπωσιάζουν ως τώρα στο πρωτάθλημα ο Αρης. Στρωτό ποδόσφαιρο, κατοχή μπάλας, αρκετές τελικές στα παιχνίδια του και απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Πρώτη αγωνιστική 3-0 επί της Λαμίας, δεύτερη 2-0 κόντρα στη Λάρισα. Απόψε επιστρέφει στη φυσική του έδρα το «Βικελίδης» και υπάρχει μεγάλος ξεσηκωμός στις τάξεις των οπαδών. Μοναδική απουσία για τον Ερέρα ο ακραίος αμυντικός Βαλεριάνος. Ο Μενέντεθ αναμένεται να πάρει τη θέση του, ενώ το 4-2-3-1 δεν αλλάζει ούτε με… σφαίρες. Στην κορυφή της επίθεσης ο Γιουνές και από πίσω οι ταχύτατοι Γκάμα, Γκαρσία και Ντιγκινί. Εξαιρετική παράδοση κόντρα στους Βοιωτούς με 11 νίκες σε 14 εντός έδρας αγώνες.

 

Ο Λεβαδειακός πριν τη διακοπή χαμογέλασε κερδίζοντας τον Απόλλωνα με 1-0. Σπαθάτη νίκη, αφού για 30 λεπτά αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο. Δείχνει φέτος να στηρίζεται στην ανασταλτική του λειτουργία. Το άσχημο ενόψει του σημερινού αγώνα είναι πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών. Συγκεκριμένα θα λείψουν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί Λεονάρντο και Κρνέτα καθώς και ο περσινός πρώτος σκόρερ Γιακουμάκης. Αυτή την στιγμή ο μοναδικός υγιής καθαρόαιμος φουνταριστός είναι ο Μαρκόφσκι που θα παίξει στην κορυφή του 4-2-3-1. Πίσω του θα κινούνται Ναγκίας, Σαβαντόγκο και Σουμπίνιο.

Πιθανές ενδεκάδες

Αρης (4-2-3-1)

Κουέστα

Τζανακάκης

Βέλεθ

Δεληζήσης

Μενέντες

Μαντίγια

Μπάσα

Γκάμα

Γκαρσία

Ντιγκινί

Γιουνές

Λεβαδειακός (4-2-3-1)

Εμπασί

Τσαμπούρης

Ζησόπουλος

Φαβάρο

Ντιόγο

Μητρόπουλος

Ομο

Ναγκίας

Σαβαντόγκο

Σουμπίνιο

Μαρκόφσκι

Εκτίμηση

Η μεγάλη επιστροφή του Αρη στη Σούπερ Λίγκα σπέρνει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο του. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα παίξει στη φυσική του έδρα φέτος δεν γίνεται να μην δώσω το προβάδισμα στον άσο. Ρίχνω στη ζυγαριά και τις απουσίες του Λεβαδειακού και δένει το… γλυκό. Για να ανεβάσω την απόδοση στα επίπεδα του διπλασιασμού θα τον συνδυάσω με το under 3,5. Οι Θεσσαλονικείς δύσκολα θα φάνε γκολ.

Σε ενδιαφέρει