Γαλλία – Ολλανδία: Φιέστα στο Παρίσι

Στο κατάμεστο από 80.000 θεατές Σταντ Ντε Φρανς η πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία υποδέχεται την Ολλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.
Γαλλία – Ολλανδία: Φιέστα στο Παρίσι

Αναμφίβολα το μεγαλύτερο ματς του σημερινού προγράμματος στο Nations League διεξάγεται στο Παρίσι ανάμεσα στη Γαλλία και την Ολλανδία.

Τα προγνωστικά μου

Γαλλία – Ολλανδία: Over 2,5 (1.90)

Ανάλυση

Μεγάλη γιορτή αναμένεται απόψε στο Σταντ Ντε Φρανς, με τη Γαλλία να δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μπροστά στο κοινό της μετά την σπουδαία κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας. Στην πρεμιέρα του Nations League πήρε την ισοπαλία στη Γερμανία, αλλά έδειξε εμφανώς ανέτοιμη. Ο Ντεσάμπ δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα στην αποστολή πέραν του κίπερ Γιορίς που είναι τραυματίας. Αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τη διοργάνωση, αλλά παραδέχτηκε πως οι παίκτες του είναι λογικό να είναι μουδιασμένοι. Με 4-3-3 θα παραταχθούν απόψε οι γηπεδούχοι έχοντας στην επίθεση την τρομερή τριπλέτα Μ’ Μπαπέ, Γκριζμάν και Ζιρού.

 

Η Ολλανδία δεν είχε αγώνα την πρεμιέρα και έπαιξε ένα φιλικό προς τιμήν του Σνάιντερ που κρέμασε τα παπούτσια του κόντρα στο Περού. Νωθρή στο πρώτο 45λεπτο όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ. Μεταμορφωμένη στην επανάληψη φέρνοντας τούμπα την κατάσταση και φτάνοντας στη νίκη με 2-1. Και τα δύο γκολ ο Ντεπάι. Εχει νεανικό ενθουσιασμό μεσοεπιθετικά, αλλά στην άμυνα δείχνει ευάλωτη. Ο Κούμαν αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 3-4-2-1 απόψε έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Ντεπάι και από πίσω θα κινούνται οι Φόρμερ και Μπάμπελ που θα βγαίνουν από τα άκρα δίνοντας τα απαιτούμενα στηρίγματα.

Πιθανές ενδεκάδες

Γαλλία (4-3-3)

Αρεόλα

Σιντιμπέ

Βαράν

Ουμτίτι

Μεντί

Ματουιντί

Καντέ

Πογκμπά

Μ’ Μπαπέ

Γκριζμάν

Ζιρού

Ολλανδία (3-4-2-1)

Σίλεσεν

Φαν Ντάικ

Ντε Λιχτ

Μπλιντ

Τετέ

Ντε Γιονγκ

Βαϊνάλντουμ

Πρέμερ

Φόρμερ

Μπάμπελ

Ντεπάι

Εκτίμηση

Η Γαλλία θέλει να γιορτάσει την κατάκτηση του Μουντιάλ, αλλά δείχνει κάπως αποπροσανατολισμένη. Ο άσος απορρίπτεται λόγω απόδοσης. Στο 1.55 είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Πάντως δύσκολα θα μείνουν στο μηδέν για δεύτερο σερί ματς και μάλιστα μπροστά στον κόσμο τους οι γηπεδούχοι. Οι Ολλανδοί βγάζουν ενέργεια επιθετικά και μπορούν να συμβάλουν στη διεξαγωγή ενός αρκετά θεαματικού αγώνα. Προς το καλοπληρωμένο over.

Σε ενδιαφέρει