Α’ Σουηδίας: Γυρίζει τον… διακόπτη η Γκέτεμποργκ

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για την παραπαίουσα Γκέτεμποργκ, που απόψε έχει μεγάλη ευκαιρία να… επιστρέψει κόντρα στην κάκιστη «Μπρόμα».
Α’ Σουηδίας: Γυρίζει τον… διακόπτη η Γκέτεμποργκ

Απόψε διεξάγεται το κυρίως μενού της 15ης αγωνιστικής στη Σουηδία και δεσπόζει η μάχη της Μάλμε με τη Νόρκεπινγκ.

Μάλμε – Νόρκεπινγκ

Η Μάλμε κάνει την αντεπίθεσή της στο πρωτάθλημα και πάτησε στην πρώτη εξάδα. Στόχος η τέταρτη θέση και γιατί όχι ακόμα και η τρίτη. Σε αυτή βρίσκεται η Νόρκεπινγκ έχοντας αέρα οχτώ βαθμών. Με λίγα λόγια για να ελπίζει πρέπει απαραιτήτως να την κερδίσει απόψε. Βέβαια, το συγκεκριμένο οριακό ματς έρχεται για τους γηπεδούχους εν μέσω των σπουδαίων αγώνων με την Κλουζ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέτυχε μεσοβδόμαδα σπουδαίο διπλό στη Ρουμανία με 1-0 και έπεται η μεγάλη ρεβάνς. Η Νόρκεπινγκ συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και θέλει να εκμεταλλευτεί τον αποπροσανατολισμό της Μάλμε, αλλά και την κόπωση. Το απόλυτο έκανε στα δύο κολλητά εντός έδρας ματς με Χάκεν και Ελφσμποργκ. Μόλις τρεις βαθμούς απέχει από την κορυφή. Ψάχνει ένα μεγάλο διπλό. Πέρσι το πέτυχε με 2-1 κόντρα στη Μάλμε, αλλά ήταν η μοναδική της νίκη στα πέντε τελευταία κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο. Τέσσερα σερί goal/goal έχουν μεταξύ τους και έξι στα επτά πιο πρόσφατα. Πάμε για ακόμα ένα αμφίσκορο.

Η Μάλμε αντεπιτίθεται. Θα μπει σε τροχιά τριάδας απόψε; 

Γκέτεμποργκ – Μπρομαποϊκάρνα

Κατάντια. Μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει στη φετινή πορεία και τις εμφανίσεις της ιστορικής Γκέτεμποργκ. Ηττήθηκε μέχρι και από τη μικρούλα Σίριους με 3-2. Επιβάλλεται να γυρίσει τον διακόπτη άμεσα αλλιώς θα κινδυνεύσει. Μόνο μία νίκη στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος. Η Μπρομαποϊκάρνα δέχτηκε πέντε γκολ από την ΑΪΚ και λίγα ήταν. Απαράδεκτη αμυντικά. Σταθερά στην τελευταία δυάδα της βαθμολογίας. Χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Μόνο ήττες στις επτά φετινές της εξόδους και 22 γκολ παθητικό. Ξεκάθαρα τα πράγματα για την Γκέτεμποργκ. Αν δεν κερδίσει ούτε το… καφενείο ας κλείσει το μαγαζί και να πάει διακοπές. Στα επίπεδα του 1.50 ο άσος. Θα τον συνδυάσω με το over 1,5 για να αγγίξω τα επιθυμητά επίπεδα του 1.85.

Έστερσουντ – Ελφσμποργκ

Η Έστερσουντ με αργά, αλλά σταθερά βήματα πλησιάζει την πρώτη τριάδα. Μετά τη διακοπή μεταμορφώθηκε παίρνοντας επτά βαθμούς στα ματς με Χάμαρμπι, Μάλμε και Τρέλεμποργκ. Εξι goal/goal στα επτά τελευταία ματς. Κόντρα στην Τρέλεμποργκ δεν άφησε κανένα περιθώριο φτάνοντας άνετα στο 4-1. Στο 11’ το σκορ ήταν στο 3-0. Συντήρηση στη συνέχεια. Η Ελφσμποργκ παίζει με άγνοια κινδύνου. Τα παιχνίδια της έχουν ρυθμό. Ακόμα και στην πρόσφατη ήττα από τη Νόρκεπινγκ με 1-0 το ματς ήταν για πολλά περισσότερα γκολ εκατέρωθεν. Μετράει τέσσερα over στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της. Πέντε φορές έχει αντιμετωπίσει συνολικά την Εστερσουντ φέρνοντας τέσσερα over. Αποκορύφωμα τα περσινά 4-4 και η ήττα στο ίδιο γήπεδο με 4-1. Ξεκάθαρη επιλογή το over.

Σε ενδιαφέρει