Βραζιλία: Ηλεκτροσόκ στη Σάντος

Τέλος ο Βεντούρα από τη Σάντος, με την ομάδα να υποδέχεται απόψε με υπηρεσιακό την Φλαμένγκο.
Βραζιλία: Ηλεκτροσόκ στη Σάντος

Μεγάλα ντέρμπι ονομάτων περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στην Βραζιλία.

Ανάλυση

Φλουμινένσε – Παλμέιρας

Με τόσα αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα θα πρέπει να λέει κι ευχαριστώ η Φλουμινένσε που καταφέρνει και διατηρείται μακριά από μπελάδες. Τεράστιο διπλό επί της Ρεσίφε με 2-1. Σκόραρε και πάλι ο… φονιάς Πέδρο. Δεν παίζουν απόψε Ρισάρντ, Λεό, Ντόντι και Σορνόσα. Η Παλμέιρας μάχεται για μια θέση στην τριάδα και έρχεται από αγχωτική νίκη επί της Μινέιρο με 3-2. Τρεις φορές προηγήθηκε, τις δύο ισοφαρίστηκε. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 με τον ταχύτατο Ουίλιαν σε ελεύθερο ρόλο στην επίθεση. Θεωρητικό φαβορί η Παλμέιρας, αλλά δεν μπορώ να υποτιμήσω τη μαχητικότητα της Φλουμινένσε εντός έδρας. Προτιμότερο το goal/goal.

Κορίνθιανς – Κρουζέιρο με αμέτρητα ειδικά και live streaming 

Ατλ. Μινέιρο – Παρανά

Προσπάθησε η Μινέιρο να τσιμπήσει τον βαθμό στην έδρα της Παλμέιρας, ισοφάρισε δύο φορές, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-2 δεχόμενη το γκολ της ήττας στις καθυστερήσεις. Σύμμαχος η παράδοση κόντρα στην Παρανά με 8 νίκες στις 13 πιο πρόσφατες φορές που την υποδέχτηκε. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να ξεκολλήσουν από τις θέσεις του υποβιβασμού και έρχονται από μεγάλη νίκη επί της Αμέρικα Μινέιρο με 1-0. Εδειξαν πως το ήθελαν περισσότερο το ματς και το πήραν. Εκτός έδρας είναι απαράδεκτοι συμπληρώνοντας 19 αγώνες δίχως τρίποντο και λογικά θα τους κάνουν 20, αφού η Μινέιρο θα μπει με τσαμπουκά στο χορτάρι μετά την άδικη ήττα στο φινάλε του προηγούμενου αγώνα της. Ασος δυνατός.

Κορίνθιανς – Κρουζέιρο

Η Κορίνθιανς ηττήθηκε από τη Σάο Πάολο με 3-1. Δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τον ρυθμό της αντιπάλου της. Ο ηγετικός μέσος Ροντριγκίνιο αποχώρησε για Αίγυπτο μεριά και την έκοψε στη μέση. Παράλληλα απουσιάζουν Ενρίκε και Ζούνιορ δημιουργώντας σοβαρό πονοκέφαλο. «Σφιχτό» 4-5-1 με τον Ζόνατας μοναδικό προωθημένο. Η Κρουζέιρο μπαίνει νωθρά στα περισσότερα παιχνίδια της και αντιδράει στη συνέχεια. Το ίδιο συνέβη και κόντρα στην Παραναένσε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά από ασχημόπαπο μεταμορφώθηκε σε κύκνος στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε την ανατροπή με 2-1. Βγάζει μάτια ο Αρασκέτα σκοράροντας διαρκώς. Στα 14 φετινά της παιχνίδια μετράει 12 under. Σταθερά στις τοπ άμυνες της κατηγορίας. Η Κορίνθιανς παίζει συγκρατημένα και φοβισμένα. Δεν πρόκειται να ανοιχτεί. Η Κρουζέιρο αμυντικά είναι καταπληκτική. Λίγα γκολ.

Σάντος – Φλαμένγκο

Το στείρο 0-0 της Σάντος κόντρα στη Σαπεκοένσε έφερε το τέλος της συνεργασίας με τον κόουτς Βεντούρα. Πολύ κοντά να τον διαδεχτεί βρίσκεται ο Ρικάρντο, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία. Με υπηρεσιακό τον Σουλάπα απόψε κόντρα στην Φλαμένγκο και χωρίς τους πολύτιμους Μπρας και Μότα σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Η Φλαμένγκο καθάρισε την Μποταφόγκο με 2-0 χάρη σε δύο πολύ γρήγορα γκολ πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών. Εξαιρετική η εκτός έδρας αγωνιστική της συμπεριφορά με μόλις μία ήττα σε δέκα εξόδους. Φουλ επιθετικό 4-3-3 κι απόψε με τριπλέτα μπροστά τους Ριμπέιρο, Σάβιο και Γκερέρο. Από τη μία το… ηλεκτροσόκ της Σάντος μετά την αλλαγή προπονητή. Από την άλλη η έντονη ορμή της Φλαμένγκο και η άγνοια κινδύνου που τη χαρακτηρίζει. Θα επιλέξω το goal/goal.

Σε ενδιαφέρει