Ο Μάρκος κοιτάζει ψηλά…

Δύο δυνατές επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα του Γουίμπλεντον, με δύο δυνατά αουτσάιντερ να απειλούν.
Ο Μάρκος κοιτάζει ψηλά…

Συνεχίζονται τα οριακά ματς στο φετινό Γουίμπλεντον, όπου η φάση των «64» στους άνδρες κλέβει την παράσταση και υπάρχουν κάποιες τενίστες που αδικούνται από τις αποδόσεις.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος απόψε αντιμετωπίζει τον Κατσάνοφ. Ο Κύπριος με άφησε με το στόμα ανοιχτό στον πρώτο γύρο. Επαιξε καταπληκτικό τένις, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Τίεμ και τον ανάγκασε σε πρόωρη αποχώρηση από το ματς και το τουρνουά. Φαίνεται ότι η επιφάνεια χόρτου του ταιριάζει γάντι, ενώ έχει ανεβάσει κατακόρυφα τα ποσοστά του πρώτου σερβίς του. Ο Κατσάνοφ είναι ένας τενίστας που ποντάρει στο ισχυρό του σερβίς και έρχεται από τη νίκη επί του ντεφορμέ Φερέρ με 3-1. Πρέπει, όμως, να τον δούμε και κόντρα σε έναν τενίστα με καλύτερο σερβίς από τον Ισπανό. Ο Κύπριος είναι τέτοιος και αν περιορίσει τα αβίαστα λάθη μπορεί να του βγάλει το λάδι. Εξαιρετική περίπτωση το χάντικαπ των 4,5 γκέιμ υπέρ του δικού μας παιδιού.

Θα κάνει την έκπληξη ο Παγδατής κόντρα στον Κατσάνοφ;

Επόμενη στάση η μάχη του Νικ Κύργιου κόντρα στον Ρόμπιν Χάασε. Εδώ οι αποδόσεις αδικούν τον Ολλανδό. Η αγαπημένη επιφάνεια του Χάασε είναι η συγκεκριμένη. Παίκτης που διαθέτει πολύ καλό σερβίς και τις μεγαλύτερες υπερβάσεις της καριέρας του τις έχει πράξει στο χόρτο. Στην Αττάλεια σε πρόσφατο τουρνουά ο Ολλανδός κέρδισε τον Γιούζνι και έχασε δύσκολα με 2-1 από τον Γκαρσία Λόπεζ. Στο Γουίμπλεντον καθάρισε στον πρώτο γύρο τον Κοπίλ με 3-1. Ο Νικ Κύργιος από την άλλη τα βρήκε πολύ σκούρα κόντρα στον Ιστόμιν, τον οποίο κέρδισε με 3-1, αλλά πολύ οριακά με 7-6,7-6,6-7 και 6-3. Σαφέστατα έχει μεγαλύτερη κούραση από τον αντίπαλό του. Ο αγώνας του κράτησε περισσότερη ώρα. Παράλληλα έδειξε να έχει θέμα στο να κάνει μπρέικ όταν ο αντίπαλός του έχει σωστά τοποθετημένο σερβίς. Υπέπεσε σε πολλά αβίαστα λάθη. Το ίδιο περιμένω να συμβεί κι απόψε. Θα κερδίσει μεν, αλλά θα το κάνει δύσκολα και το over 37,5 γκέιμς έχει ξεκάθαρη αξία.

Επιλογές

ΚΥΡΓΙΟΣ – ΧΑΑΣΕ             Over 37,5 γκέιμς (1.85)

ΠΑΓΔΑΤΗΣ (4,5 γκέιμς) – ΚΑΤΣΑΝΟΦ      1 (1.85)

Σε ενδιαφέρει